NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henri Kontinen avaa italialaisia vastaan - uusi vakiopari voi nyt keskittyä täysillä nelinpeliin

21.1.2020 - 08:15:02


Henri Kontinen aloittaa urakkansa tenniskauden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa tällä viikolla. Kontinen pelaa Australian avointen nelinpelissä uuden vakioparinsa Jan-Lennard Struffin kanssa.

Struff voi keskittyä Melbournessa nyt täysillä nelipleiin. Saksalainen hävisi kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella Serbian Novak Djokovicille neljässä erässä.

Kontinen ja Struff saavat nelinpelin ensimmäisellä kierroksella vastaansa italialaiset Andreas Seppin ja Lorenzo Sonegon. Kumpikaan ei ole sijoitettu pari Australiassa.

Kontinen on nelinpelin maailmanlistalla 17:s. Struff löytyy sijalta 65. Paremmin kaksinpelaajina tunnettujen italialaisten nelinpeliranking on siellä kaukana täysin eri sataluvuilla.

- Struffin kanssa koen, että on mahdollisuudet taistella isoista titteleistä. Hän on myös valmis sitoutumaan tähän. Hän jatkaa myös kaksinpeliuraansa. Varmasti tulee muutamia viikkoja ettemme pelaa yhdessä, mutta tämä ei minua haittaa, Kontinen kertoi Suomen Tennisliiton verkkosivuilla.

Jos kaikki menee hyvin ja ennakko-odotusten mukaan, niin Kontinen ja Struff joutuvat kolmannella kierroksella ykkössijoitettua ranskalaisparia Pierre-Hugues Herbertia ja Nicolas Mahutia vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Nooralotta Nezirin SE on rikottu

23.2.2020 17:05:03