NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Australian avoimen tennisturnauksen puolivälierät selvillä: Federer, Nadal ja Djokovic tulessa

27.1.2020 - 20:38:47


Australian avoimessa tennisturnauksessa ovat kaksinpelien puolivälierät selvillä.

Yllätyksiä on mahtunut joukkoon, mutta 16 pelaajan joukossa on vain kolme sijoittamatonta: miesten kaaviossa Tennys Sandgren sekä naisten turnauksessa Garbine Muguruza ja Ons Jabeur.

Seuraavassa kauden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen puolivälierät kaavioiden mukaisessa järjestyksessä.

Miesten puolivälierät

Rafael Nadal - Dominic Thiem: Jos tämä kamppailu käytäisiin massakentällä, kyseessä olisi herkkupala. Tietysti molemmat ovat erinomaisia kovallakin kentällä. Kunhan paikat kestävät, Nadal voittaa.

Stan Wawrinka - Alexander Zverev: Zvereville voisi ennakoida otteluvoittoa vaikkapa sukupolvenvaihdoksen nimissä, mutta koskaan ei sovi aliarvioida, kuinka huikea kilpailija Wawrinka on. Ainekset viisieräiseen.

Tennys Sandgren - Roger Federer: Elävä tennislegenda Federer on selkä ennakkosuosikki. Sandgren on kuitenkin sellainen banaaninkuori, jollaiseen Roger on myöhäisempinä vuosinaan kompastunut.

Milos Raonic - Novak Djokovic: Kanadalainen Raonic himoitsee ensimmäistä Grand Slam -titteliään, mutta nyt tie katkeaa Serbian supertähteen.

Naisten puolivälierät

Ashleigh Barty - Petra Kvitova: Klassikon ainekset. Barty on maailman ykkönen ja australialaisen kotiyleisön suosikki, mutta Kvitova on jäätävä ammattilainen. Jos molemmat pelaavat tasollaan, täydet kolme erää tiedossa.

Sofia Kenin - Ons Jabeur: Melkoinen outolintu. Vasta nousuaan tekevä Kenin ottaa mittaa tunisialaisesta Ons Jabeurista. Kenin on ennakkosuosikki, mutta momentum voi viedä Jabeurin taas yllätysvoittoon.

Anett Kontaveit - Simona Halep: Nyt on virolaisella Kontaveitilla upea mahdollisuus. Aggressiivisella pelityylillä hänellä on aito tilaisuus horjuttaa ennakkosuosikki Halepia. Jos Anett saa Halepin turhautumaan, tie ylläriin on auki.

Garbine Muguruza - Anastasia Pavljutshenkova: Muguruza, entinen maailman ykkönen, halajaa takaisin rankingin huipulle. Kokenut Pavljutshenkova on kuitenkin uskomattoman sitkeä. Muguruzalla taitoetu, mutta viime aikojen suoritusvarmuus ei huimaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06