NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalainen tenniskonkari vahvisti: ura jatkuu ainakin vuoden 2021 olympialaisiin asti

26.3.2020 - 15:10:24


Suomi-tenniksen kärkinimiin kuuluva Harri Heliövaara aikoo jatkaa uraansa ainakin vuoteen 2021 asti.

Hän paljasti Tennisliiton sivuilla, että hän tähtää Tokion olympialaisiin, jotka siirrettiin koronaviruspandemian takia ensi vuodelle.

30-vuotiaan Heliövaaran tämän kauden tavoitteena oli päästä mukaan olympialaisiin ja sen jälkeen pohtia, jatkuuko ura enää kaudella 2021. Olympialaisten siirtymisen myötä päätös syntyi automaattisesti.

- Osasin kyllä odottaa, että ammattilaiskisoja perutaan, kun uutisia koronaviruksesta alkoi tulla ympäri maailmaa. Mutta täysi keskeytys pari viikkoa sitten tuli silti tietysti pienenä shokkina. Nyt tilanteeseen osaa kuitenkin jo suhtautua osana tätä kaikkea myllerrystä, eikä olympialaisten siirtokaan tuntunut enää niin isolta asialta. Tavoitteet vaan vuodella eteenpäin ja toiveena, että olen vuoden päästä muihin nähden vielä paremmassa kunnossa, Heliövaara sanoi Tennisliiton verkkosivuilla.

Heliövaara keskittyy nykyään nelinpeliin, ja hän saattaakin päästä Tokioon yhdessä Henri Kontisen kanssa. Kisoihin pääseminen vaatisi todennäköisesti sitä, että Kontinen olisi maailmanlistalla 20 parhaan joukossa ja Heliövaara 100. sijan tuntumassa. Kontinen on tällä hetkellä maailmanlistan 30:s ja Heliövaara 139:s.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!