FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Ihan uskomattomat fiilikset!” Tenniksessä saatiin uusi Suomen mestari

28.6.2020 - 13:40:52


Tenniksen miesten kaksinpelissä saatiin uusi ulkokenttien Suomen mestari, kun Patrick Kaukovalta (HVS) tuuletti tänään titteliä. Kaukovalta voitti loppuottelussa Santtu Leskisen (TVS) 6-4, 6-2.

Loppuottelussa kohtasivat turnauksen yllättäjät kahdeksanneksi sijoitettu Patrick Kaukovalta (HVS) ja karsintojen kautta finaaliin asti pelannut Santtu Leskinen (TVS).

Kaukovalta eteni loppuotteluun kukistamalla välierässä ykköseksi sijoitetun Patrik Niklas-Salmisen (HVS) ja Leskinen puolestaan voitti Roni Hietarannan (HVS). Pelaajat eivät olleet aiemmin kohdanneet toisiaan kaksinpelissä, joten yleisöllä oli lupa odottaa jännittävää ottelua.

Heti avauserän ensimmäisissä peleissä nähtiin voimakkaita peruslyöntejä ja syöttöjä. Kaukovalta on läpi viikon palauttanut erinomaisesti ja hän pääsi myös Leskisen syöttöön kiinni nopeasti. Turkulainen onnistui pelastamaan useita murtopalloja ja tilanne pysyi tasoissa aina seitsemänteen peliin asti. Tuolloin Kaukovalta sai otettua murron ja se siivitti hänet erävoittoon omien syötönpitojen kautta 6-4.

Toisen erän alkajaisiksi nappasi Kaukovalta heti murron ja hän toisti tempun myös viidennessä pelissä siirtyen nopeasti 4-1 johtoon. Ensimmäistä kaksinpelin SM-kultaansa jahdannut Kaukovalta ei antanut tilanteen jännittää itseään, vaan hän piti pelinsä kasassa loppuun asti. Kaukovalta pääsi tuulettamaan ensimmäistä mestaruuttaan erin 6-4, 6-2.

- Nyt on ihan uskomattomat fiilikset! En ole pysynyt edes laskuissa mukana kuinka monta hopeaa minulla on junioreissa ja aikuisissa - lähti aika iso taakka pois selästä. Tänään huomasi, että niin minulla kuin vastustajallani oli monta ottelua takana ja pitkien pallojen jälkeen jaloissa tuntui. Mielestäni kuitenkin syötimme hyvin ja itse palautin lopulta paremmin. Kokonaisuutena ikimuistoinen viikko. Hienoa voittaa ensimmäinen aikuisten SM-kulta kotikentällä ja tällaisessa turnauksessa, jossa oli mukana lähes kaikki parhaat, Kaukovalta kommentoi Tennisliiton sivuilla.

- Ihan hyvä ottelu ja turnauksena todella onnistunut. En osannut odottaa näin hyvää tulosta, kokonaisuutena tuntuu hyvältä. Olen läpi viikon vain nauttinut pelaamisesta ja ollut kiitollinen tästä mahdollisuudesta pelata SM-kilpailuissa hyvissä puitteissa ja kelissä. Tämä viikko on ollut todella siisti! Sen haluaisin vielä sanoa kaikille pelaajille ja lajiväelle, että muistakaa nauttia lajistamme ja pelaamisesta sekä aina osoittaa kunnioitusta toisia kohtaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella, kertoi puolestaan turnauksen suuryllättäjä Leskinen.

Lähde ja kuva: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19