Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Antalyan ja Delray Beachin ATP-turnauksien finaaleissa nähdään yllättävät parit

13.1.2021 - 09:00:53


ATP-tenniskauden avanneiden Antalyan ja Delray Beachin turnauksissa on pelaamatta enää finaaliottelut.

Kummassakin turnauksessa on nähty mukavasti yllätyksiä, etenkin kun maailman terävin kärki ei lähtenyt turnauksiin mukaan.

Antalyassa finaaliin etenivät Alex De Minaur ja Alexander Bublik. Neljänneksi sijoitettu De Minaur löi tiistaina välierissä ennakkosuosikki David Goffinin erin 6-4, 3-6, 6-2. Maailmanlistan 23. sijalla oleva De Minaur on voittanut urallaan kolme ATP-turnausta.

Bublik sen sijaan hakee vielä ensimmäistä turnausvoittoaan. Maailmanlistalla 49. sijalla oleva kazakstanilainen kaatoi eilen Jeremy Chardyn erin 6-5, 6-7, 6-3 ja eteni finaaliin.

Yhdysvalloissa Delray Beachin turnauksen suurimpiin yllättäjiin kuuluu Sebastian Korda. 20-vuotias jenkkipelaaja kaatoi välierissä toiseksi sijoitetun John Isnern 6-3, 4-6, 6-3 ja eteni finaaliin. Korda on maailmanlistalla 119:s, eikä hän ole pelannut aiemmin finaalissa ATP:n pääkiertueella.

Korda kohtaa finaalissa Puolan Hubert Hurkaczin, joka on sijoitettu turnauksessa neljänneksi. Hän kaatoi välierissä yllättäjä Christian Harrisonin 7-6, 6-4.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!