Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Novak Djokovicin iso unelma murskaksi - Daniil Medvedev pelkäsi pahinta ennen ottelua

13.09.2021 - 7:50:00


Venäjän Daniil Medvedev, 25, juhli tenniksen Yhdysvaltain avointen miesten kaksipelin mestaruutta ja murskasi samalla serbitähti Novak Djokovicin, 34, suuren unelman. Djokovicin saumat Grand Slamiin, eli kaikkien neljän arvoturnauksen voittoon samaan vuoden aikana murenivat kolmessa erässä.

Medvedev peittosi Djokovicin erin 6-4, 6-4, 6-4. Todella kovassa paikassa poimittu voitto oli Medvedeville uran ensimmäinen ykkössija grand slam-turnauksessa.

- Pelkäsin, että hän tuhoaa minut jälleen ja lyttää itseluottamukseni, tämän vuoden alkupuolella Djokovicille Australian avoimissa hävinnyt Medvedev myönsi Eurosportille.

- Hän oli hermostunut, minä olin hermostunut. Tällaista on tennis. Pahoittelut faneillesi ja sinulle. Minulle olet tennishistorian suurin pelaaja, Medvedev jatkoi kehuen samalla vuolaasti Djokovicia.

Djokovic ei sortunut selittelyihin. Parempi voitti ja sillä siisti.

- Hän pelasi erittäin hyvin. Hän oli erittäin päättäväinen. Olen pettynyt ja tappio on kova, mutta olen iloinen hänen puolestaan. Hän oli parhaimmillaan ja minun jalkani eivät olleet mukana ottelussa. Olin huonompi ja tein paljon virheitä. Daniil on myös mukava kaveri ja hän ansaitsi voittonsa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!