Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Suomi aloittaa Davis Cupin maaottelun tänään - Jarkko Nieminen: "Joukkue on niin valmis kuin voi olla"

17.09.2021 - 10:02:00


Suomen ja Intian välinen tenniksen Davis Cupin maaottelu käynnistyy perjantaina klo 18.00 Espoo Metro Areenalla. Kapteeni Jarkko Nieminen on erittäin tyytyväinen ja luottavainen perjantaina käynnistyvän maaottelun kynnyksellä.

– Joukkue on niin valmis kuin voi olla. Olen todella luottavainen kaikkien pelaajien suhteen. Pääsimme koko joukkue nopeasti sinuiksi kentän ja olosuhteen kanssa. Kaikilla on hyvä meininki, joten tästä on hyvä jatkaa huomiseen, sanoi Nieminen.

Arvontatilaisuudesta ei tullut yllätyksiä kapteenille. Maaottelun aloittaa Otto Virtanen perjantaina klo 18.00 Intian ykköspelaajaa Prajnesh Gunneswarania vastaan ja perään kentälle astelevat Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori ja Ramkumar Ramanathan.

– Sekä Emilin että Oton pelityylit sopivat hyvin molempia intialaisia vastaan. Isossa roolissa tulee olemaan syöttö- ja palautustyöskentely. Vastustajien parhaat lyönnit ovat heidän syöttönsä ja on tärkeää päästä niihin kiinni sekä tietysti pitää huolta omista syötöistään. Parhaimmillaan pelatessaan on Emilillä ja Otolla mahdollisuudet ottaa voitot.

Nieminen avaa rooliaan kapteenina pelien aikaan seuraavasti.

– Yritän auttaa pelaajia pelaamaan mahdollisimman hyvin. Roolissani auttaa hirveästi, että tunnen kaikki todella hyvin ja olen myös itse ollut samassa tilanteessa. Pystyn tunnistamaan ottelun momentumit ja sitä kautta kommunikoimaan oikealla tavalla. Joskus pitää puhua enemmän ja joskus vähemmän sekä joskus on parasta olla vaan hiljaa. Pelaajat ovat erilaisia ja sama tapa ei välttämättä toimi kaikille.

Lähde: Tennisliiton verkkosivut
Kuva: Tennisliitto


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!