Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tenniksen US Openin voittanut teini palaa kentälle superyllätyksensä jälkeen - "Nämä ovat olleet todella makeat kolme viikkoa"

7.10.2021 - 6:50:00


Emma Raducanu kohahdutti tennismaailmaa vajaa kuukausi sitten US Openissa. 18-vuotiaasta britistä tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka aloitti Grand Slam -turnauksen karsinnoista ja nosti lopuksi pokaalia.

Nyt Raducanu tekee paluun WTA-kiertueelle superyllätyksensä jälkeen. Hän osallistuu Indian Wellsin turnaukseen. Raducanu ei ole aikaisemmin pelannut kovatasoisena tunnetussa Kalifornian kisassa.

- Ilma on todella kuivaa, joten tästä tulee fyysisesti rankkaa. Täällä on myös kuuma tällä hetkellä. Kentät ovat hitaampia ja pallot pomppaavat korkealle, joten tulossa on varmaankin pitkiä palloralleja, Raducanu mietiskeli WTA-kiertueen verkkosivuilla.

Hetkessä kuuluisuuteen US Openissa pompannut Raducanu kertoi yrittäneensä pysyä pois valokeilasta, mutta on käynyt muutamissa tapahtumissa. Hän osallistui New Yorkissa Met Gala -hyväntekeväisyystilaisuuteen ja Lontoossa uuden James Bond -elokuvan ensi-iltaan.

- Nämä ovat olleet todella makeat kolme viikkoa. Olen kokenut muutamia hienoja asioita, joita muuten en varmaan koskaan olisi pystynyt tekemään, Raducanu kertoi BBC:n mukaan.

Raducanu on saanut osansa huomiosta myös Indian Wellsissä jo ennen pelien alkamista. Muut pelaajat ovat käyneet onnittelemassa häntä.

- Kaikki pelaajat ovat todella ystävällisiä. Olen yhä todella uusi pelaaja WTA-kiertueella, joten tämä on aika makeata, Raducanu sanoi.

Raducanu on sijoitettu Indian Wellsissä 17:nneksi. Hän pääsee suoraan toiselle kierroksella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!