Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tenniksen naisten maailmanlistalla tehtiin historiaa - "Minulta on jäänyt saamatta sponsorisopimuksia sen takia mistä olen kotoisin"

18.10.2021 - 7:10:00


Tenniksen naisten tuore maailmanlista julkaistiin maanantaina. Rankingista löytyy historiallinen saavutus.

Tunisian Ons Jabeur nousi kuusi pykälää ja on nyt kahdeksantena. Hänestä tuli historian ensimmäinen arabipelaaja naisten tai miesten maailmanlistan top kympissä.

- Tämä on toteutumassa oleva unelma. Olen aina halunnut päästä tuonne. Top kymppi on vasta alkua. Olen tiennyt jo pitkään, että ansaitsen tämän paikan, koska olen pelannut hyvin. Mutta haluan todistaa, että kuulun tänne. Minulla on vielä paljon parannettavaa, Jabeur kertoi WTA-kiertueen verkkosivuilla.

Kärkikolmikko pysyi muuttumattomana: Australian Ashleigh Barty, Valko-Venäjän Aryna Sabalenka ja Tshekin Karolina Pliskova.

Jabeurin edellä ovat myös Tshekin Barbora Krejcikova, Espanjan Garbine Muguruza, Ukrainan Elina Svitolina ja Kreikan Maria Sakkari.

- On niin paljon erilaisempaa tulla minun maastani kuin USA:sta tai Ranskasta tai Australiasta. Heillä ei ole vain esikuvia vaan myös enemmän tennisseuroja ja turnauksia. Minulta on jäänyt saamatta sponsorisopimuksia sen takia mistä olen kotoisin, mikä ei todellakaan ole reilua. Olen todella ylpeä siitä mikä minusta on tullut ihmisenä. En ole ollut muiden varassa, Jabeur purki tuntojaan.

Viikonloppua Indian Wellsin WRA-turnauksen voittanut Espanjan Paula Badosa nousi 14 pykälää sijalle 13.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!