Suomalainen tennistähti loisti maailmalla – kausi päättyi murskaavaan finaalivoittoon

27.11.2021 - 20:52:00


Tennispelaajat Harri Heliövaara, 32, ja Lloyd Glasspool, 28, päättivät ammattilaiskautensa parhaalla mahdollisella tavalla voittamalla ATP Challenger -turnauksen Italiassa. Heliövaara nousee turnausvoiton myötä uuteen ennätysrankingiinsa 63.

Ykköseksi sijoitettu suomalais-brittiläispari kohtasi loppuottelussa toiseksi sijoitetun duon Andrea Vavassori (ITA)/David Vega Hernandez (ESP). Sade häiritsi ulkoturnausta läpi viikon ja loppuottelukin pelattiin sisäolosuhteissa.

Heliövaara/Glasspool hallitsivat tilanteen erinomaisesti ja voittivat finaalin vakuuttavasti 6-3, 6-0. Ylivoimaisesta esityksestä kertovat lukemat ja ottelun kesto 49 minuuttia.

– Hieno fiilis on päättää tämä kausi kisavoittoon. On sanottava, että tänään Lloyd pelasi lähes täydellisen ottelun. Hän ei missannut mitään, varsinkin toinen erä oli ihan yhtä maalia – Lloyd pisti kaiken kenttään ja läpi. Kuten olen aiemmin sanonut on meillä loistava tiimikemia ja on hienoa saada siitä tällaisia palkintoja, kommentoi Heliövaara.

Turnausvoitto oli Heliövaaran läpimurtovuoden kuudes – voitoista kaksi tuli ATP-turnauksissa ja neljä haastajakiertueella. Vakiopari Glasspoolin kanssa turnausvoittoa tuuletettiin Marseillen ATP-kisassa ja kolmesti Challenger-kiertueella.

Lähde: Tennisliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45