NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Emmi Peltonen rikkoi MM-pisterajan Arabiemiraareissa

6.1.2017 - 10:18:44


Taitoluistelun tuore Suomen mestari Emmi Peltonen luisteli Arabiemiraateissa FBMA Trophyssa reilusti lyhytohjelmakilpailun kärkeen uusin henkilökohtaisin ennätyspistein 58,58. Samalla saivat kyytiä myös kevään MM-kilpailuun vaadittavat tekniset pisterajat, jotka Peltonen selvitti yli viiden pisteen marginaalilla.

Peltonen keräsi ohjelmastaan teknisiä pisteitä 32, kun raja MM-kilpailuihin on 27 pistettä. Hän on jo aiemmin saavuttanut MM-edustukseen vaadittavat vapaaohjelman pisterajat.

Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita kotimaassa edustava Peltonen luisteli tyylikkään, puhtaan lyhytohjelman. Hypyt olivat laadukkaita: Kolmoistulppi-kolmoistulppi, kolmoisritti ja tukeva kaksoisaxel sujuivat varmoin ottein.

- Olen todella tyytyväinen suoritukseeni tänään. Uudet ennätyspisteet ja samalla MM-kisojen pisterajat. Harjoitukset menivät aika lailla nappiin, ja olo oli ohjelmaan lähtiessä hyvin itsevarma, kertoi Peltonen iloisena suorituksen jälkeen.

Kilpailun toinen suomalainen, Kooveetä kotimaassa edustava Jenni Saarinen, luisteli lyhytohjelman seitsemännelle sijalle pistein 39,57. Saarinen oli suorituksen jälkeen pettynyt. Ensimmäinen kolmoistulppiyhdistelmä typistyi kaatumiseen, ja salchow jäi kahteen kierrokseen. Saarinen luisteli ohjelmansa rutiinilla loppuun asti, mutta pisteet jättivät toivomisen varaa.

- Harjoitukset ja kuuden minuutin verryttely sujuivat tosi hyvin, mutta kilpailusuoritukseen ei voi olla tyytyväinen, hän viestitti tuoreeltaan lyhytohjelmakilpailun jälkeen.

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26