KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hirscherille ensimmäinen MM-kulta, suomalaiselle iso pettymys

17.2.2017 - 15:48:09


Itävallan Marcel Hirscher on voittanut uransa ensimmäisen suurpujottelun maailmanmestaruuden alppihiihdon MM-kisoissa Sveitsin St. Moritzissa perjantaina.

Hirscherin voitto rakentui jo ensimmäisellä kierroksella. Hän piti 25 sadasosan eron toiseksi ponnistaneeseen Roland Leitingeriin nähden. Leitinger teki hienon nousun kuudennelta paikalta MM-hopealle.

Hirscher on menestynyt hyvin urallaan maailmancupissa, mutta perjantaina tullut mitali on 27-vuotiaalle vasta kolmas henkilökohtainen arvokisamitali. Olympialaisista hänellä on yksi olympiahopea.

MM-pronssille ylsi Norjan Leif Kristian Haugen. Monet suosikit pettivät. Philipp Schörghofer putosi kakkossijalta viidenneksi ja Alexis Pinturault romahti kolmannelta paikalta seitsemänneksi.

Suomalaisista ison pettymyksen koki Samu Torsti. Hän oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 22 ja lähti tavoittelemaan toisella kierroksella parempia sijoituksia. Toinen lasku päättyi suomalaisen kannalta kuitenkin nopeasti, kun Torsti kaatui ja menetti mahdollisuutensa.

Eemeli Pirinen oli avauskierroksen jälkeen sijalla 42 ja laskee toisen kierroksen laskunsa myöhemmin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulham nousi Valioliigaan

26.5.2018 21:10:01