KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pettynyt Samu Torsti: Tokalla painettiin kaasu lattiasta läpi

17.2.2017 - 17:15:19


Alppihiihdon MM-kilpailuissa Sveitsin St. Moritzissa oli tänään vuorossa miesten suurpujottelu. Sijalta 42 toiselle kierrokselle lähtenyt Eemeli Pirinen oli lopputuloksissa 33., ja ensimmäisen kierroksen 22. Samu Torsti keskeytti kaatumisen takia toisen laskunsa.

- Toisella kierroksella ei kyllä nähnyt mitään, sen verran sankasti tuli ylhäällä lunta. Toki toiseen oli hiukan haastava latautua, kun oli ekalla 42., mutta ihan ehjän suorituksen sain kasattua toiselle kierroksellekin, Pirinen summasi.

- Eka lasku oli ihan ok tekemistä. Tokalla painettiin kaasu lattiasta läpi, ja sitten kun yhdessä kohdassa ulkosuksi hiukan karkasi, niin lähdettiin maata kiertävälle, Torsti kommentoi.

Perjantaina St. Moritzissa laskettiin myös karsinta naisten lauantaiseen pujottelukilpailuun. Riikka Honkanen oli karsinnan kolmas ja selvitti näin tiensä lauantaiseen kilpailuun. Sijalta 12. toiselle kierrokselle lähtenyt Nea Luukko karsiutui laskettuaan toisella ulos. Lauantain kilpailussa on mukana myös suoraan kisaan päässyt Merle Soppela.

Kilpailun ensimmäinen kierros alkaa klo 10.45 ja toinen klo 14. Kisaa voi seurata Yle TV2- ja Eurosport 1 -kanavilta sekä Eurosport Player -palvelusta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42