COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Finnfoam ja Suomen Hiihtoliitto ovat solmineet jatkosopimuksen vuoksiksi eteenpäin

19.6.2017 - 15:31:06


Suomen Hiihtoliitto ja eristeitä valmistava kotimainen Finnfoam Oy ovat sopineet jatkoyhteistyöstä. Sopimus on 2+2 vuotinen ja sopimuksen myötä Finnfoam jatkaa maastohiihtomaajoukkueen yhtenä pääyhteistyökumppanina.

Finnfoam haluaa yhteistyön kautta jatkaa suomalaisen hiihdon tukemista ja kehittämistä niin huippu- kuin ruohonjuuritasollakin. Monipuolinen hiihtolajien tukeminen ulottuu maajoukkueen ohella myös lajin harrastusmahdollisuuksien ja olosuhteiden kehittämiseen. Viime vuonna Finnfoam Oy:n valmistamia INFRA-eristelevyjä testattiin latupohjissa menestyksekkäästi ja tavoitteena onkin tulevaisuudessa asentaa eristelevyjä latupohjiin parantamaan ja pidentämään ensilumen latujen käyttöä.

- Olemme hyvin tyytyväisiä voidessamme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä Finnfoamin kanssa. Finnfoamin aktiivisuus ja valmius omien tuotteidensa ja osaamisensa kautta olla mukana hiihdon olosuhteiden parantamisessa miellyttää kovasti myös Suomen Hiihtoliittoa”, sanoo Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä Hiihtoliiton tiedotteessa.

Vuonna 2014 alkanut yhteistyö vastaa myös Finnfoam Oy:n tavoitteita. Finnfoamin toiminta kasvaa jatkuvasti koko Itämeren alueella ja Ruotsin Kristinehamniin valmistuukin yrityksen uusin tehdas elokuussa 2017.

- Suomalaiset ovat talviurheilukansaa ja siksi lähdimme myös viime vuonna maajoukkueen yhteistyökumppaniksi. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ja kehittämässä hiihdon harrastamisen mahdollisuuksien säilymistä muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa joihin meillä on jo valmiita ratkaisuja tarjolla, kertoo Finnfoam Oy:n toimitusjohtaja Henri Nieminen.

Maajoukkueen osaamista on hyödynnetty monella tavalla, muun muassa yrityksen hyvinvointipäivän järjestelyissä Paimion hiihtoputkessa, Finnfoam Paipissa, jossa päävalmentaja Reijo Jylhän opein toteutettiin työhyvinvoinnin iltapäivä.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, sunnuntain tulokset

23.4.2018 06:51:45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leijonat murskasi Tre Kronorin!

22.4.2018 21:30:45

 

Schalke kompuroi Bundesliigassa

22.4.2018 21:17:53

 

 

 

 

 

 

 

 

Catz tarrasi kiinni mestaruuteen

22.4.2018 18:39:00