COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Taitoluisteluliitto valitsi Suomen edustajat olympiakarsintaan

17.8.2017 - 15:31:33


Taitoluistelijat kilpailevat viimeisistä tarjolla olevista olympiapaikoista 27.-30. syyskuuta Nebelhorn Trophyssa, Saksan Oberstdorfissa.

Suomen Taitoluisteluliiton liittohallitus on vahvistanut Suomen joukkueen. Naisista matkaan lähtee Viveca Lindfors (kuvassa), miehistä Valtter Virtanen ja jäätanssista Cecilia Törn ja Jussiville Partanen.

Luistelijat nimettiin kilpailuun elokuussa annettujen näyttöjen perusteella. Suomea kevään MM-kilpailuissa edustanut Emmi Peltonen oli näyttöleirin aikana sairaana. Peltonen voidaan liiton mukaan nimetä varalle, mikäli hän antaa tarvittavat näytöt myöhemmin järjestetyssä näyttötilaisuudessa.

Nebelhorn Trophyssa on tarjolla kuusi maapaikkaa sekä naisten että miesten sarjoihin, viisi paikkaa jäätanssiin ja neljä paikkaa pariluisteluun. Oberstdorfissa mahdollisesti hankittu olympiapaikka ei ole vielä henkilökohtainen, vaan vasta maalle osoitettu paikka.

Yhteensä olympialaisissa kilpailee 30 naista ja miestä, 16 pariluisteluparia ja 20 jäätanssiparia. Valtaosa maapaikoista jaettiin Helsingin MM-kilpailuissa viime keväänä. Talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuussa.

Lähde: Taitoluisteluliiton verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19