COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen hiihdolla kovat olympiatavoitteet, Iivo Niskanen tähtää viidellekympille

12.10.2017 - 00:02:39


Suomen hiihtomaajoukkue menestyi Lahden MM-kisoissa viime talvena erittäin hyvin. Iivo Niskasen kultamitali, Krista Pärmäkosken hopeamitali ja Matti Heikkisen pronssimitali kruunasivat odotukset. Lisäksi Niskanen ja Sami Jauhojärvi saavuttivat pronssia parisprintistä ja pronssia saavutti myös naisten viestijoukkue.

Lahden menestys nostattaa odotuksia Pyeongchangin ensi talven olympialaisiin, vaikka 15 kilometriä ja sprinttejä ei hiihdetäkään perinteisellä tyylillä.

- Tavoitteet ovat ryhmätasolla samat kuin viime kaudella. Yksilöt ovat menneet eteenpäin ja tavoitteet ovat korkealla, kommentoi maajoukkueen päävalmentaja Reijo Jylhä antaen ymmärtää, että Lahden mitalisaalis olisi ilmeisesti uusittavissa olympialaisissa.

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Iivo Niskanen on treenannut kotimaassa ja suuntaa vasta nyt kauden ensimmäiselle ulkomaanleirille.

- Kotimaassa treenaaminen on tuntunut hyvältä ja nyt on kiva lähteä reissuun. Lenkillä olen käynyt kyllä sen verran, että jaksan 15 kilometriä hiihtää, Niskanen vitsaili.

Lahdessa Niskanen voitti 15 kilometrillä MM-kultaa perinteisellä. Pyeongchangissa 15 kilometriä hiihdetään vapaalla, joten Niskasen päätavoitteena on 50 kilometriä, joka hiihdetään perinteisellä.

- 50 kilometriä on tavoitteena olympiakisoissa. Siellä on muitakin mielenkiintoisia matkoja kyllä ja katsotaan sitten tarkemmin, kun kisat lähestyvät, Niskanen totesi.

Teksti: Otto Palojärvi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n uusi tähtihankinta debytoi

18.9.2018 14:11:58

 

 

 

 

Tapparalle kivenkova vahvistus

18.9.2018 13:10:01