COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen kumparelaskujoukkue innostuneena kotikisaan Rukalla

7.12.2017 - 23:38:16


Kumparelaskun maailmancup käynnistyi virallisilla harjoituksilla Rukalla torstaina. Suomen joukkueeseen on nimetty kahdeksan miestä ja kaksi naista. Kumpareiden maailmancupkisa käydään lauantaina.

Olympiakauden avaus on kerännyt ennätysmäärän osallistujia kaikkiaan 20 maasta: 55 naista ja 70 miestä.

Suomea Rukalla edustaa kahdeksan miestä ja kaksi naista. Suomen maailmancupjoukkueen laskijoiden (Topi Kanninen, Jussi Penttala, Olli Penttala, Jimi Salonen) lisäksi miesten kisaan osallistuvat Eurooppa-cupin kiertäjistä Miska Mustonen, Johannes Suikkari ja Riku Voutilainen sekä ensikertalainen, juniorilaskija Akseli Ahvenainen. Naisten kisaan on saatu kaksi ensikertalaista: Kreeta Holopainen ja Riikka Voutilainen.

- Näin kun isoihin kisoihin pääsee ensimmäisen kerran ja on kotikisat, niin jänskättäähän se. Mutta innostunut fiilis. Ei oteta tästä paineita, tuumaavat Kreeta Holopainen ja Riikka Voutilainen melkein yhteen ääneen ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

- Rinne oli kyllä ihan jees, ylähypyssä on aika loiva nokka, joka tekee siitä vähän vaikean. Mutta odottavaisin mielin ollaan - huomenna vielä treenipäivä, ja sitten kisataan, summaa Jimi Salonen.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!