KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Andreas Romar 41. Wengenissä

13.1.2018 - 18:41:50


Ennakkosuosikit pitivät pintansa ja kärkeen vedettiin pieniltä numeroilta tänään Sveitsin Wengenissä lasketussa klassikkosyöksyssä. Numerolla 1 Valkoisen Sirkuksen pisimpään syöksyyn startannut isäntämaan Beat Feuz pamautti tauluun lukeman 2.26.50 ja se kesti muiden hyökkäykset.

Numerolla 3 vetänyt Norjan Aksel Lund Svindal jäi voittajasta 18 sadasosa. Kolmanneksi tullut Itävallan Mathias Mayer (numero 11) hävisi Feuzille 67 sadasosaa. Koko kärkikuusikko mahtui tasaisessa kisassa sekunnin sisälle.

Suomen Andreas Romar kärsii vielä isosta lähtönumerostaan. Tänään hän pääsi Lauberhornin 4,5 kilometriä pitkälle ja yli kilometrin tiputtavalle baanalle vasta numerolla 56. Ero kärkeen venyi tasaisesti ja oli maalissa 3.75 sekuntia.

– Wengen on nyt pulkassa. Ei tullu niitä tuloksia, joita olisin toivonut tältä päivältä. Vähän kyllä jäi hampaankoloon. Tähän kisaan en saanut samaa draivia päälle, mikä eilen oli syöksyssä. Oli huono päivä, Romar sanoi Ski Sport Finlandin tiedotteessa.

– Ykkösväliajasta kakkoseen tuli paljon takkiin. Siinä se oikeastaan meni ja vielä pieni virhe puolivälissä matkaa. Ei näissä karkeloissa sellaisella laskemisella pärjää.

– Tästä viikonlopusta jäi kuitenkin tieto, että vauhti on tallessa ja pitää vaan saada niitä hyviä laskuja, eikä miettiä liikaa – kyllä se sieltä tulee. Ei muuta ku kamat kasaan ja kohti Kitzbüheliä. Se on Hahnenkamn Rennen, raportoi Romar Wengenistä

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote. Kuva: Ski Sport Finland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

14.12.2018 08:23:52