VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtter Virtanen säväytti EM-jäällä – ”Ehdottomasti urani paras lyhytohjelma”

17.1.2018 - 23:08:01


Suomen Valtter Virtanen luisteli yhden uransa ehjimmistä ja tyylikkäimmistä lyhytohjelmista taitoluistelun EM-jäällä Moskovassa keskiviikkona. Se riitti sijaan 24, ja Virtanen jatkaa kilpailemista miesten vapaaohjelmassa.

– Ehdottomasti urani paras lyhytohjelma arvokisoissa, Virtanen hehkutti heti suorituksensa jälkeen.

Ohjelman kaikki muut elementit sujuivat näyttävästi, mutta ohjelman avanneessa kolmoislutzin ja -tulpin yhdistelmässä tulppi jäi hieman vajaaksi. Kilpailu viimeisistä vapaaohjelmapaikoista oli tasainen, ja 60,23 pistettä kerännyt Valtter Virtanen joutui odottamaan pitkään jatkopaikan varmistumista.

– Nyt maksimoidaan palautuminen, vain kevyttä treeniä ennen vapaaohjelmaa. Vapaaseen suhtaudun luottavaisesti, se on toiminut äärettömän hyvin koko kauden, enkä usko neloishypynkään suhteen siinä olevan mitään ongelmaa, Virtanen kommentoi jatkon varmistuttua.

Miesten EM-kilpailua johtaa viisinkertainen Euroopan mestari Javier Fernandez, 103,82. Espanjalainen on yli kaksitoista pistettä karussa toisena olevaa Venäjän Dmitri Alievia, 91,33. Valtter Virtasen kansainvälinen ennätys on tämän vuoden marraskuulta, 187,78.

Miesten EM-vapaaohjelma luistellaan perjantaina alkaen kello 16.45 Suomen aikaa. Virtanen osallistuu EM-kilpailuihin nyt seitsemättä kertaa. Hänen paras EM-tuloksensa on 18. sija vuodelta 2015.

Lähde: Taitoluisteluliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48