VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaisa Mäkäräinen myönsi avoimesti: "Kauden pohjanoteeraus"

18.1.2018 - 20:20:31


Kaisa Mäkäräinen jäi tänään sijalle 26 ampumahiihdon maailmancupin pikakilpailussa Italian Anterselvassa. Norjan Tiril Eckhoff vei voiton.

Mäkäräinen myönsi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa, että kyseessä oli kauden heikoin hetki.

- Ihan ok fiilikset, vaikka tulikin pohjanoteeraus tämän vuoden kisoissa. Olen joskus ollut pettyneempikin tälläisen kisan jälkeen, mutta yritän pitää hyvää itseluottamusta yllä, Mäkäräinen kommentoi.

- Hiihtoon olen suhteellisen tyytyväinen, vaikka tietysti 20 sekuntia nopeimmasta hiihtäjästä on pikakisassa reilu ero. Ollaan korkealla ja vähän sen tyyppisessä latuprofiilissa, mikä ei ole minulle paras. Kuokkaa ei ole oikeastaan juurikaan, eikä mitään jyrkempiä tai pidempiä nousuja. En ole täällä ollut niiden parhaimpien hiihtäjien joukossa ennenkään, Mäkäräinen avasi.

- Ammunta aiheutti tänään enemmän harmaita hiuksia. Kohdistuksessa oli aika tyyni olosuhde ja saatiin osumat hyvin keskelle. Kun tulin makuulle tuuli reilusti oikealle. Reagoin oikein ja sain kolme laukausta keskelle. Kaksi laukausta oli mennyt ohi tuulen puolelta irti muusta kasasta, mutta en tiedä miksi. Tuuli varmaankin sen verran hämäsi, että koko keskittyminen oli tuulessa, että en välttämättä niin huolellisesti rakentanut asentoa, vaan keskityin vain lippuihin, Mäkäräinen kertoi.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Kärpät riehuu Tampereella

17.1.2019 19:04:48