NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pohjoismaisten lajien kesäkaudet täydessä vauhdissa - Maajoukkueet leireilevät tiiviisti

11.6.2018 - 16:06:39


Pohjoismaisten lajien kesäkaudet ovat jo täydessä vauhdissa ja maajoukkueet leireilevät parhaillaan niin kotimaassa kuin myös ulkomailla.

Maastohiihdon maajoukkue testaa kuluvalla viikolla Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksella. Juhannuksen jälkeen joukkue suuntaa kesän toiselle maajoukkueleirille Vuokattiin ja osa urheilijoista osallistuu leirin ohella Vuokatin Aateli Raceen.

Mäkihypyn maajoukkue on leireillyt alkukesästä Kuopiossa. A- ja B-maajoukkue ovat muodostaneet harjoituskauden ajaksi yhtenäisen harjoitusryhmän.

Tällä viikolla joukkue suuntaa Lahteen, kun torstaina järjestetään mäkihypyn mediatilaisuus Lahdessa. Urheilijat jatkavat maajoukkueleirin parissa Lahdessa perjantaina ja lauantaina. Juhannuksen jälkeisellä viikolla joukkue suuntaa kohti Planicaa. Planican leiri jatkuu Continental Cup ja FIS Cup kilpailuilla ja joukkue palaa Suomeen 9.7.

Yhdistetyn maajoukkue leireilee parhaillaan Planicassa, yhdessä nuorten maajoukkueen kanssa. Planican leiri yltää 20.6. saakka ja juhannuksen jälkeen joukkue suuntaa Vuokattiin maastohiihtäjien tapaan.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!