NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Levin maailmancupilla vahvat yhteistyökumppanit

19.10.2018 - 13:57:40


Levin maailmancupin järjestäjä Ski Sport Finland on sopinut uusia yhteistyökumppanuuksia. Alppihiihdon pujottelukauden avausosakilpailu Levillä tekee yhteistyötä niin paikallisten, valtakunnallisten kuin myös kansainvälisten yritysten kanssa.Yritykset tukevat jatkuvasti kasvavaa ja kehittyvää tapahtumaa, jossa he samalla saavat myös omaa näkyvyyttä. Levin maailmancupia seurasi viime vuonna paikan päällä 17 000 katsojaa ja television välityksellä 200 miljoonaa ympäri maailman.

- On erittäin hienoa todeta alppilajien ja Levin maailmancupin vetovoima kumppaniyhteistyön saralla. Yhteistyökumppanimme edustavat alojensa ehdotonta kärkeä toimialoillaan. Kumppanuus huippuammattilaisten kanssa sparraa myös kisaorganisaatiota innovoimaan uusia ulottuvuuksia maailmancupin tapahtuman kehittämiseksi. Onnistunut kumppaniyhteistyö kulminoituu kisaelämyksessä, josta jää positiivinen muistijälki niin paikan päältä Leviltä koettuna kuin miljoonissa kotikatsomoissa ympäri maailman”, tapahtuman pääsihteeri Marko Mustonen kertoo tiedotteessa.

AUDI
Audi toimii koko alppihiihdon maailmancupin pääyhteistyökumppanina. Suomalaisessa alppihiihdossa ja Levin maailmancupissa lajiliitto ja kisaorganisaatio ovat tehneet mittavaa yhteistyötä Audin kanssa ensimmäisistä kansainvälisistä tapahtumista alkaen. Audi on myös Levin Hiihtokeskuksen virallinen partneri.

FINNAIR
Levin maailmancup uusi yhteistyökumppani on Finnair, joka tulee näkymään vahvasti tapahtumassa. Finnair on tapahtumalle luonteva kumppani, sillä Kittilän lentokenttä on yksi Finnairin vilkkaimmista kentistä Lapissa ja tapahtumaan lentää ympäri maailman niin katsojia, mediaa kuin itse tapahtuman päätähdet eli urheilijat ja heidän tukijoukkonsa.

AGNICO EAGLE FINLAND
Levin maailmancupin komealle kumppanilistalle tuli mukaan myös Agnico Eagle Finland Oy, joka on kanadalaisen kaivosyhtiön suomalainen tytäryhtiö ja operoi Kittilässä Euroopan suurinta kultakaivosta.

- Agnico Eagle on aktiivinen paikallisyhteisön jäsen ja tuemme erityisesti paikallista urheilu- ja kulttuuritoimintaa sekä teemme yhteistyötä Kittilän ja Levin tapahtumien kanssa. Alppikauden avaus Levillä on vuotuinen merkkitapahtuma, jossa haluamme olla mukana, kertoo Agnico Eagle Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Lösönen.

CARLSBERG
Levin hiihtokeskuksen virallinen panimokumppani Carlsberg on mukana hiihtävän kansan kauden huippuhetkessä, Levin maailmancupissa niin kisa-alueella kuin myös vahvasti koko Levin matkailualueella.

LAPIN KANSA
Levin maailmancupin virallinen mediakumppani on Lapin Kansa. Paikallinen, pitkäaikainen mediavaikuttaja näkyy myös tapahtumassa ja lehden välissä tullaan julkaisemaan tapahtuman virallinen kisaopas 3.11.2018 eli kaksi viikkoa ennen itse tapahtumaa.

MANDATUM LIFE
Mandatum Life on Levin hiihtokeskuksen virallinen yhteistyökumppani ja tuo oman mausteensa varautumisen ja vaurastumisen asiantuntijana viikonvaihteen tapahtumaan. Levin hiihtokeskus, maailmancup ja Mandatum Life rikastuttavat ihmisten elämää monimuotoisesti.

CAN AM BRP
Vauhtia Levin maailmancupiin tuo lappilainen sekä kansainvälinen tekijä Can Am BRP, joka toimittaa parhaita kokemuksia niin lumelle, veteen, tieosuuksille kuin minne vain. Yritys keskittyy luomaan innovatiivisia tuotteita, jotka muuttavat moottoriurheilumaailmaa.

NESCAFE, PERNOD RICARD JA HOVIRUOKA
Ruoka ja juoma ovat tärkeitä elementtejä, kun puhutaan Levin maailmancupista ja tapahtuman kokonaisvaltaisesta elämyksestä, jonka pääsee kokemaan kerran vuodessa. Tapahtuman ruoka- ja juomatuottajat ovat Nescafe, Pernod Ricard sekä Hoviruoka.

ELÄMYSMATKAT
Tapahtuman kiinnostus kasvaa vuosi vuodelta. Kansainvälinen huipputapahtuma ja lappilainen mystiikka vetoaa kuluttajiin. Tunnettu suomalainen Elämysmatkat toimii kisojen matkanjärjestäjänä eri sidosryhmille.

MEDIATEKO
Mediateko on suomalainen mediayhtiö, joka auttaa Levin maailmancupia tavoittamaan kuluttajat ja päättäjät eri vapaa-ajan kohteessa sekä kaupunkikeskustoissa ympäri vuoden.

Lähde: Tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53