NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tässä on Mika Kojonkosken tiimi kiinalaisprojektille

2.11.2018 - 11:56:52


Mika Kojonkoski on koonnut vahvan joukkueen vetämään kiinalaisprojektia Kuopiossa. Ryhmän valmennustiimin nimekkäin vahvistus on Pekka Niemelä, joka hyppää Turkin maajoukkueen päävalmentajan paikalta suomalais - kiinalaiseen projektiin. Niemelä on toiminut aikaisemmin Suomen ja Ranskan päävalmentajana, sekä Japanissa yritysjoukkue Team Tsuchiyan päävalmentajana, jossa mm. Noriaki Kasai harjoittelee.

- Viimeiset 4 Olympiadia, 16 vuotta on mennyt maailmalla matkatessa ja valmentaessa eri kulttuureissa, trendi jatkuu mutta nyt minulle erityisen mieluisalla tavalla.

- Kulttuurit kohtaavat kotikaupungissani Kuopiossa, jossa sijaitsee Kiinaprojektin tukikohta.

- Näen Kiinaprojektissa mäkihypyn kehitystyön ja Olympiatavoitteen lisäksi upeita eri ulottuvuuksia ja arvoja niin Kiinan, Suomen kuin kotikaupunkinikin hyväksi. Tässä on kunnia olla mukana ja lähdetään rakentamaan tulevaisuutta hyvällä teamilla.

Muu valmennustiimi on Janne Ylijärvi, Iisakki Nivala ja Matti Herola. Ryhmän fysiikkavalmennuksen asiantuntijana toimii Antti Heinänen ja valmennuksen ja projektin tukena Rene Kojonkoski. Vuoden 2006 olympiamitalisti Janne Happonen puolestaan vastaa valmennuksen ohella joukkueen materian kehittämisestä.

-Optimaalinen ryhmä on saatu kasaan. Olen erittäin tyytyväinen taustatiimin osaamisen kokonaisuuteen. Uskon, että tällä ryhmällä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti kiinalaisurheilijoille parhaan mahdollisen ohjelman ja intohimoisen kehittymisen ilmapiirin.

Suomalaisvalmentajien lisäksi apuvalmentajina toimi viisi kiinalaista valmentajaa, jotka ovat samalla oppimassa Suomessa

Koko projekti on osa kiinalaisten vahvaa halua rakentaa tulevaisuuden talviurheilukulttuuria.

-On mielenkiintoista ja haasteellista olla mukana rakentamassa talviurheilua Kiinaan. Tämän projektin ja näitten nuorien kokonaisvaltaisen kehittämisen kautta voimme sitä tehdä, Kojonkoski toteaa. Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kärpät luottaa tuttuun kaavaan

23.4.2019 13:19:50