NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:lle kolme uutta vahvistusta

9.11.2018 - 16:01:04


HIFK-Bandyn maalivahtiosasto sai kovan vahvistuksen, kun JPS:ssä menestyksekkäästi torjunut Aatu Valtonen vaihtoi Keski-Suomen järvimaisemat Helsingin katukuvaan. Valmennuksen iloksi Valtonen on sopeutunut stadilaisseuran hurttiin huumoriin hyvin.

- Viime vuodet JPS:ää edustanut huippumaalivahti on solahtanut joukkueeseemme erinomaisesti mukaan. Koppihuumori ei ole kaveria säikäyttänyt ja kokonaisolemus on todella positiivinen. Hieno kaveri ja erinomainen maalivahti, HIFK-Bandyn valmentaja Juha Laitinen kuvaili tuoretta maalivahtia.

Myös kentän puolelle on tullut uusia vahvistuksia, kun Lappeenrannan Veiterässä pelanneet Pyry Kunnas sekä Otso Ikävalko pukevat punaisen paidan tulevalla kaudella.

- Puolustuspäähän saimme Lappeenrannasta Helsinkiin opiskelemaan tulleen Pyry Kunnaksen, joka on juuri sellainen sinnikkyyden perikuva, mitä itse pelaajana ja valmentajana arvostan. Tämä on hyvä jokaisen pelaajan muistaa. Tärkein pelaajan ominaisuus ei ole jokin fyysinen erityispiirre, vaan luonne. Pelaajan persoonallisuus, johon ovat vaikuttaneet monet kasvatukselliset valinnat. Joukkuepelaaja isolla J:llä, Laitinen kehui.

Kunnaksen lisäksi joukkueeseen tuleva Ikävalko, joka tuo lisää mahdollisuuksia valmennukselle.

- Hänellä on taustaa Veiterän juniori-ikäluokista, myös niiden valmentamisesta sekä viime vuonna hän oli mukana Veiterän valmennustiimissä osallistuen myös muiden pelaajien ohella jääharjoituksiin. Tälle sympaattiselle herrasmiehelle suon ilomielin mahdollisuuden ja rauhan tavoitella kesken jäänyttä haavettaan eli halua pelata Bandyliigaa, Laitinen valaisi

- Hänellä on kaikki eväät ja ominaisuudet tähän tavoitteeseen. Lisäksi iältänsä hän on vielä nuori, joten hyviä vuosia on useita edessäpäin.

Heidän lisäkseen viisi nuorta pelaajaa junioreista tulee olemaan mukana edustusjoukkueen toiminnassa. Joukkueen vahvuuteen liittyvät Eeka Kölhi, Veeti Louhos, Elmeri Laalo, Aleksi Hilmola ja Niilo Hilmola.

Joukkueen ensimmäinen sarjapeli pelataan lauantaina 17. marraskuuta Oulussa OLS:aa vastaan. HIFK pelaa harjoitusottelun ennen sarjakauden alkamista lauantaina 10. marraskuuta Lappeenrannassa Veiterää vastaan kello 16 alkaen.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noloa, Arsenal! Ruma tappio uhkaa

24.4.2019 22:36:53