NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mäkihypyn maailmancup käynnistyy Wislassa - maastohiihdon ja yhdistetyn maailmancupien starttia odotellaan Rukalle

12.11.2018 - 16:10:46


Suomen mäkihyppääjät lähtevät tavoittelemaan maailmancupin menestystä, kun maailmancup käynnistyy miesten mäkihypyn osalta Puolan Wislasta tulevana perjantaina.

Kilpailuohjelmassa on perjantaina karsinta, lauantaina joukkuekilpailu ja sunnuntaina jatketaan henkilökohtaisella kilpailulla. Wislasta matka jatkuu seuraavaan maailmancup-viikonloppuun - Ruka Nordiciin.

Mäkihypyn maajoukkue suuntasi säätilanteen vuoksi harjoittelemaan Zakopaneen ennen Wislan maailmancup-avausta. Lyhyen leirin aikana pidetään hyppytuntumaa yllä ja testataan tarvittaessa varusteita.

Naisten mäkihypyn maailmancupin avausta odotellaan kuunvaihteeseen asti, kun naisten kilpailukausi saadaan käyntiin 29.11.-2.12. Lillehammerissa. Julia Kykkäsen kauteen valmistautuminen on hyvässä vauhdissa ja urheilija suuntaa tulevana keskiviikkona Faluniin harjoittelemaan loppuviikon ajaksi. Myös mäkihypyn B-maajoukkueella ja haastajaryhmällä on sama suunnitelma ja ryhmät suuntaavat täksi viikoksi harjoittelemaan Faluniin.

Maastohiihdon maajoukkue leireilee parhaillaan Oloksella. Tänään maanantaina 12.11. alkanut maajoukkueleiri jatkuu aina ensi viikon maanantaihin asti. Leirin jälkeen joukkueen suuntana on maailmancupin avaus Rukalla, jonne urheilijat saapuvat torstaina 22.11.

Yhdistetyn urheilijat harjoittelevat ennen Rukaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Ilkka Herola, Atte Korhonen ja Leevi Mutru suuntaavat vielä tänään Faluniin harjoittelemaan mäkipainoitteisesti. Eero Hirvonen, Arttu Mäkiaho ja Perttu Reponen jatkavat harjoittelua Vuokatissa.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näitä lisää, Kevin Lankinen!

Uutinen sisältää videon
26.5.2019 13:37:21