NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaisa Mäkäräinen hämmästeli poikkeuksellista mokaansa: "En osaa yhtään sanoa mitä tapahtui"

6.12.2018 - 19:19:54


Ampumahiihdon maailmancup jatkui Pokljukassa torstaina normaalimatkoilla. Kaisa Mäkäräinen sijoittui parhaana suomalaisena 30:nneksi 2.12,4 kilpailun voittaneesta Ukrainan Julija Dzymasta. Mäkäräisen kilpailu starttasi epäonnisesti, sillä hän ampui heti ensimmäiseltä paikalta neljä sakkominuuttia.

- En osaa yhtään sanoa mitä tapahtui, kaikki olivat olleet oikealla. En osannut tehdä mitään korjauksia. Ilmeisesti asentovirhe, ei siinä oikein muuta vaihtoehtoa ole. Otin pari napsua vasemmalle toiselle makuulle, mutta se toinen makuu tuntui kaiken kaikkeaan vaikeammalta ja epävarmemmalta kuin ensimmäinen. Aina ei tunne näköjään korreloi tuloksen kanssa.

Mäkäräinen selvitti loput kolme ampumapaikkaa puhtaasti. Sen lisäksi kilpailun nopein hiihtoaika nosti sijoitusta kilpailun edetessä roimasti ylöspäin.

- Piti vain koittaa ajatella, että vedetään edes hyvä harjoitus tähän kisaan. Kolme nollaa tuollaisen katastrofin jälkeen, on ihan hyvä kokoaminen. Pitää olla tyytyväinen itseensä, että paketti ei ihan täysin hajonnut.

Päivän iloisin suomalainen oli kuitenkin uransa ensimmäiset maailmancupin pisteensä napannut Venla Lehtonen. Lehtonen sijoittui lopputuloksissa 36:nneksi 2.42 kärjestä. Samalla uransa ensimmäiset nollat kilpailussa ampunut Lehtonen oli syystäkin maalissa tyytyväinen.

- En ole koskaan ampunut kisassa nollia edes kahden ampumapaikan kilpailussa. Olin viimeisen paikan jälkeen itsekin yllättynyt. Tänään vain meni jotenkin flow’ssa ammunta. Hyvää ammuntaa kuitenkin odotin, kun treenit ovat menneet täällä hyvin. Ajattelin, että keli on niin hyvä, että riittää kun tekee sen mitä osaa eikä ajattele liikaa.

Lähde: Ampumahiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!