NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuomas Grönmanilta suoraa puhetta hiihtovauhdistaan: "Hiihto oli aika väsynyttä"

7.12.2018 - 18:21:59


Tuomas Grönman oli paras suomalainen ampumahiihdon maailmancupin miesten pikakilpailussa perjantaina Pokljukassa. Grönman selvitti kilpailun sakoitta ja sijoittui 52:nneksi. Kilpailun voitto meni Norjan Johannes Bölle.

- Nolla-ammunta on aina hienoa, mutta muuten hiihto oli aika väsynyttä. Jalka oli vähän jäänyt eiliselle. Oli aika märkä ja hidas keli ja varmasti suksillakin tuli isoja eroja. Kiva kun pääsee takaa-ajoon ja pystyy heikompaa hiihtoa paikkaamaan ammunnalla, ja sitä kautta olemaan myös sunnuntaina kisassa mukana, ainoana suomalaisena takaa-ajoon yltänyt Grönman kommentoi.

Olli Hiidensalo oli toiseksi parhaana suomalaisena 90:s. Neljä sakkokierrosta kasvatti eron kärkeen reiluun kahteen minuuttiin.

- Helpompaa ja parempaa hiihtoa kuin eilen, mutta luokattoman huono pysty vei tänään sijoitukset pohjalle, kolme sakkokierrosta pystypaikan jälkeen kiertänyt Hiidensalo manasi.

Viisi sakkokierrosta ampunut Tero Seppälä sijoittui Hiidensalon takana 94:nneksi.

- Tänään ei oikein ollut millään osa-alueella lähelläkään sitä tekemistä, mihin pystyy. Huono päivä, Seppälä harmitteli.

Jaakko Ranta oli lopputuloksissa 99:s. Rannan kohtaloksi koitui makuun kolme ohilaukausta.

- Ei ollut Suomen päivä tänään. Makuu oli katastrofaalinen, siirsin ohilaukauksen jälkeen tähtäimiä, mutta silti meni vika ohi. Nyt on isommat kisat vähän tutumpia ja jätetään epäonnistumiset tänne Pokljukaan, Ranta kommentoi kolmannen henkilökohtaisen maailmancup-startin jälkeen.

Ampumahiihdon maailmancup jatkuu lauantaina Pokljukassa naisten pikakilpailulla.

Lähde: Tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latvia kiusaa Tre Kronoria

20.5.2019 18:43:38