NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kaisa Mäkäräinen: ”Vetää kyllä välillä maton alta”

10.1.2019 - 19:00:00


Ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen oli luonnollisesti pettynyt maailmancupin osakilpailun jälkeen torstaina. Hän jäi 44:nneksi Saksan Oberhofissa.

- Aika tyhjä olo. Tämä on ampumahiihtoa, ja vetää kyllä välillä maton alta, Mäkäräinen kommentoi Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

- Taas kuvitteli tekevänsä kaksi viikkoa hyvää treeniä, ja kaikki tuntui ennen kisaa tosi hyvälle, sitten taas tällainen tulos. Tuntuu siltä, että samaan tulokseen olisi päässyt, vaikka ei olisi käynyt lenkillä ollenkaan.

Italia Lisa Vittozzi voitti kilpailun. Kaisa ampui neljä ohilaukausta ja jäi voittajasta lopulta lähes kahdella minuutilla. Pikakisassa (7,5 kilometriä) ero on valtava.

- Tietysti aina harmi, kun meillä on näitä pikakilpailun ja takaa-ajon yhdistelmiä. Kun pikakisa menee niin kuin menee, niin se syö paljon mahdollisuuksia takaa-ajostakin.

- Ammunta on kuitenkin aika heilahtelevaa, joten täytyy luottaa, että se sieltä jossain kisassa vielä tulee. Täällä saa loppuviikolla hyvät harjoitukset takaa-ajossa ja viestissä. Ruhpoldingissä sitten lähdetään taas puhtaalta pöydältä, Mäkäräinen kaavailee.

Ampumahiihdon naisten maailmancupia johtaa Italian Dorothea Wierer 398 pisteen saldolla. Toisena on Slovakian Paulina Fialkova (365 pistettä) ja kolmantena Vittozzi (336). Mäkäräisellä on 268 pistettä kasassa. Sijoitus on seitsemäs.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!