NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisurheilija sijalle 36 ampumahiihdon maailmancupissa - "Ihan positiivinen suoritus"

11.1.2019 - 19:16:01


Ampumahiihdon maailmancup jatkui perjantaina Saksan Oberhofissa miesten pikakilpailulla. Tero Seppälä oli kilpailun paras suomalainen sijoittumalla 36:nneksi. Seppälä kiersi yhden sakkokierroksen molemmilta ampumapaikoilta ja jäi kilpailun voittaneesta Venäjän Alexander Loginovista kaksi ja puoli minuuttia.

- Ihan positiivinen suoritus siinä mielessä, että niitä maailmancupin pisteitä nyt tuli. Sellainen tasainen suoritus. Ammunnoissa molemmilta paikoilta yksi sakko, mutta tänään oli aika haastava olosuhde ja sakkoja tuli muillakin. Ladulla meinasi olla ruuhkaa, kun oli vain yksi sellainen liukas ränni mitä hiihdettiin, ja kun sivulta yritti ohi, niin eihän siinä hangessa päässyt mihinkään. Joutui välillä hiihtämään hiljempaa kuin olisi halunnut, toista kertaa maailmancupin pisteille tällä kaudella yltänyt Seppälä kommentoi.

Olli Hiidensalo oli toiseksi parhaana suomalaisena 59:s. Pystystä yhden sakkokierroksen ampunut Hiidensalo selvisi mukaan myös lauantain takaa-ajoon.

- Tasapaksua ja väsynyttä tänään ladulla alusta alkaen. Suksea en päässyt vertaamaan muihin, kun melkein yksin sai taivaltaa, mutta eiköhän se ollut kilpailukykyinen. Ok ammunta vähän pelasti, että pääsi takaa-ajoon.

Tuomas Grönman ampui molemmilta paikoilta yhden sakkokierroksen ja sijoittui lopulta 79:nneksi.Tuukka Invenius oli uransa toisessa henkilökohtaisessa maailmancup-startissaan 99:s. Invenius joutui kiertämään pikakilpailussa viisi sakkokierrosta.

Maailmancup jatkuu Oberhofissa lauantaina naisten ja miesten takaa-ajoilla.

Lähde: Ampumahiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!