NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Samu Torsti laski maailmancupin pisteille Sveitsin Adelbodenissa

12.1.2019 - 16:44:08


Samu Torsti avasi uuden vuoden näyttävästi ja laski ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella maailmancup-pisteille viidennessä maailmancupin suurpujottelussa Sveitsin Adelbodenissa.

Lähtönumerolta 52 startannut Torsti laski ensimmäisellä kierroksella sijalle 21. Sen sijaan Arttu Niemelän lasku keskeytyi ensimmäiseen kierrokseen.

- Lähin hyökkäämään kunnolla, enkä turhia varmistellut missään kohtaan. Ensimmäinen lasku oli suhteellisen ehjä, mutta ei aivan vielä se optimaalisin, sanoo Torsti.

Toisella kierroksella virheet värittivät Torstin toista laskua ja aikaeroa kärkeen muodostui 6.59 sekuntia. Näin ollen Torsti sijoittui sijalle 28.

- Samalla sykkeellä lähdin kuin ensimmäiseen kierrokseen. Hieman kehnoja käännöksiä mahtui matkan varrelle, ja ihan lopuksi tuli pari isompaa virhettä, jotka söivät eniten aikaa.

- Kaikin puolin levollinen fiilis on päivän kilpailusta. Onhan se aivan erilainen fiilis laskea kaksi kierrosta maailmancupia, kuin yksi, kiteyttää Torsti tunnelmat Adelbodenista.

Kilpailun voittoon laski Itävallan Marcel Hirscher voittoajassa 2:26.54, toiselle sijalle Norjan Henrik Kristoffersen (+0.71) ja kolmanneksi Ranskan Thomas Fanara (+1.04).

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!