NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Julia Kykkänen ei häkeltynyt lähtöpuomirumbassa

10.2.2019 - 19:25:48


Mäkihypyn naisten maailmancupin viikonloppu vietiin päätökseen tuulisissa olosuhteissa. Julia Kykkänen oli kisassa 27:s.

Kokenut Japanin Sara Takanashi hallitsi Ljubnon vaikeat tuuliolosuhteet parhaiten ja hyppäsi voittoon ennen maailmancupin johtajaa Maren Lyndbya. Lyndby jäi päivän voittajasta 2,1 pisteen päähän. Saksan Juliane Seyfarth oli päivän kolmas.

Kaikki hyppääjät pääsivät mukaan päivän kilpailuun, sillä karsinta jouduttiin lopulta perumaan hankalien tuuliolosuhteiden takia. Itse kilpailussakin oli vaikeuksia ja useampaan kertaan jouduttiin hyppääjiä ottamaan pois puomilta ja lähtöpuomiakin jouduttiin siirtelemään useasti.

Suomalaisista Julia Kykkänen selvisi toiselle kierrokselle ja oli siis 27:s. Susanna Forsströmin sijoitus oli 45:s.

- Eka kierros oli ihan hyvä hyppy, mutta sitten kun oli vähän tommonen tuulinen kisa niin siinä puomien kanssa pelattiin. Toisella kierroksella oli ehkä vähän aikasella jalalla liikenteessä, mutta se on yleensä ihan hyvä merkki. Eipä muuta kun ens viikonloppuna sitten Oberiin, Kykkänen kommentoi.

- Oli aika vaihteleva kilpailu, melkein voisi lottoarvonnaksi kutsua. Omalta osalta ei erityisen hyvää hyppäämistä, mutta ei mitään floppiakaan. Tällä kertaa riitti sitten tommoseen, Forsström kommentoi päivän tuulista kilpailua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Real Madrid koki ison pettymyksen

24.8.2019 23:58:21