NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sini Pyy 6:s parahiihdon MM-kisoissa Kanadassa - Inkki Inola kuumeen takia sivussa

17.2.2019 - 23:16:10


Sini Pyy oli 6:s 5 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa. Kisan voittoon hiihti USA:n Oksana Masters. Kaksoisvoiton Yhdysvalloille varmisti Kendall Gretsch. Kolmanneksi tuli Norjan Birgit Skarstein.

- Ihan kunnon mukanen veto. Mä oon ollut vähän väsynyt, en oo ihan vielä toipunut matkasta. Vähän oli epävarma olo lähteä kisaan. Ihan kuitenkin ehjän kisan sain aikaiseksi. Vauhti nyt ei ole lähellä sitä mihin olen itse tottunut. Lähin nyt vanhalla kelkalla tänne ja kropalla on siihen vielä tottumista. Jospa se pikkaisen siitä aukesi huomiseksi. Ei ollut kuitenkaan tosiaan mun päämatka täällä, sillä tavalla lähdinkin vähän ilman odotuksia vetämäänkin ja toivoin että saan kroppaa auki huomista sprinttiä varten, joka on minun pääkilpailu täällä.

Inkki Inolan oli tarkoitus osallistua 10 kilometrin kisaan, mutta sairastuminen kisojen alla pilasi miehen suunnitelmat.

- Jouduin jättämään 10 kilometrin vapaan ja huomisen sprintin välistä sairastumisen vuoksi. Nyt on ollut neljä päivää kuumetta ja flunssan oireita. Menemme lääkäriin ja koetamme tämän päivän aikana saada selville mikä tauti elimistössä on. Tavoite on tervehtyä ensi sunnuntain kisaan. Ärsytys on aika suurta tällä hetkellä, koska kyseessä on kauden tärkeimmät kisat. Ei ole mukavaa lähteä näin kauaksi vain sairastamaan, Inola harmitteli.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26