NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Oli kyllä pettymys” - Antti Aalto sanoi suorat sanat

14.3.2019 - 21:28:23


Miehet ja naiset jatkoivat tänään tiivistä mäkihypyn maailmancupin kiertuettaan Norjan Trondheimissä RAW AIR -kiertueella. Kilpailuissa nähtiin suomalaisista Julia Kykkänen, Antti Aalto ja Jarkko Määttä.

Aalto ylsi sijalle 29. Vaikka pisteitä tuli pari lisää, hyppyihin mies ei ollut tyytyväinen.

- Tänään oli vähän heikko päivä, en saanut parasta irti itsestäni. Oli kyllä pettymys. On ollut pitkä turnee, mutta ei niin raskas, kun on välillä muistanut rentoutuakin, mietti Aalto, joka on RAW AIR -kiertueella sijalla 21.

Määttä on MM-kisoista lähtien Holmenkollenin karsintaa lukuunottamatta hypännyt jokaiseen kilpailuun alkukauden hankaluuksien jälkeen. Määttä ei vielä ole tyytyväinen hyppyjen tasoon, mutta tasaisuuteen kyllä.

- Pikku hiljaa parempaan päin. On ruvennut löytymään pientä juonta (hyppäämiseen). Tasaisia hyppyjä, mutta ei vielä hyviä hyppyjä. Tänäänkin taas oli askeleen lähempänä tuota toista kierrosta, kun 123 metrisillä sinne hypättiin ja oma hyppy oli 119. Ei ole enää niin kaukana toisen kierroksen paikka, mietti jo tyytyväisempi Määttä.

Vikersundiin lentomäkeen Määttä toivoo pitkiä siivuja.

- Samoilla ajatuksilla ja fiiliksillä hypyn suhteen. Sen sitten näkee, mihin se sitten riittää lentomäessä, jatkoi Määttä, joka arvioi Vikersundin lentomäen ehkä yhdeksi kesyimmistä lentomäistä.

Naisten Raw Air -kiertue hypättiin päätökseen Trondheimissa. Kykkänen oli Suomen ainoana edustajana päivän kilpailussa hyppäsi sijalle 20. 113 ja 114,5 metrin hypyillään.

- Oli ihan hyvä päivä, koko ajan tällä reissulla meni hyppy eteenpäin ja voi hyvillä mielin lähteä tuonne Venäjälle, kertoi Kykkänen kilpailun jälkeen.

Kykkänen keräsi Raw Air -kiertueella pisteitä 773,4 ja oli yhteenlasketuissa lopputuloksissa 19:s. Päivän kilpailun kuten myös koko Raw Air -turneen voiton vei Norjan Maren Lundby. Tourin toinen oli Saksan Katharina Althaus ja kolmas Saksan Juliane Seyfarth.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferrari myönsi munineensa

25.5.2019 21:06:13