NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Aalto Hakubassa 19:s - ”Antti on erittäin hyvä kilpailija”

24.8.2019 - 19:25:39


Antti Aalto jatkoi tasaisen varmaa hyppäämistä Japanin Hakubassa toisessa kesä-GP-kilpailussa. Lauantaina Aalto liiteli sijalle 19.

Aallon hypyt noudattivat perjantaista kaavaa. Ensimmäinen oli hyvä 124 metrinen, mutta toisella Aalto antoi tasoitusta kanssakilpailijoilleen. Toinen hyppy kantoi 117 metriä.

- Eka hyppy oli ok, toinen ei sitten ollutkaan. Jonkin verran tuli pisteitä, mutta ei vielä olla parhaalla suoritustasolla, sanoi Aalto kisan jälkeen Hiihtoliiton tiedotteessa.

Valmentajana Hakubassa toiminut Lauri Hakolan aisapari Fred Zoz oli Aallon kanssa samaa mieltä. Potentiaalia jäi vielä ulosmittaamatta.

- Antilla oli kuitenkin ehyt viikonloppu. Harjoituksissa tuli virheitä, eikä hän pystynyt tekemään parhaita hyppyjään. Mutta hän on erittäin hyvä kilpailija ja sai nostettua tasoaan kilpailuihin. Se on hieno asia, analysoi Zoz.

Zoz on tuonut eri toten tietämystään varustepuoleen, mutta myös valmennukseen. Hakubassa haettiin tasapainoista ylämäen laskuasentoa. Aalto kokee saaneensa apuja myös lentoasentoon.

- Lisäksi Fredi on tuonut joukkueelle ompelukoneen, sanaili Aalto pilke silmäkulmassaan.

Niko Kytösaho ei yltänyt aivan perjantaiseen lentoon ja jäi avauskierroksella 113,5 metriin. Kytösahon sijoitus oli 34. Japani nappasi kolmoisvoiton jälleen Ryoyu Kobayashin johdolla.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02