Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalainen alppihiihtäjä joutui pettymään maailmancupissa - uskoa riittää silti: "Hyvällä mielellä eteenpäin"

18.10.2020 - 15:29:56


Alppihiihdon maailmancup jatkui Itävallan Söldenissä miesten suurpujottelulla.

Rettenbachin jäätiköllä miehet laittoivat alppisirkuksen kutkuttaviin asetelmiin heti ensimmäisellä kierroksella kun kärkipaikkaa piti Sveitsin Gino Caviezel muiden kärkimiesten haastaen pohja-aikaa sadaosasekuntien erolla.

Suomen Samu Torsti avasi kautensa taipuen tiukasti toiselta kierrokselta. Maaliviivan ylitettyä sijoitus oli 32:s ja lopputuloksissa ensimmäisen kierroksen myötä 34:s, jääden toisen kierroksen paikasta 0.11 sekuntia. Torsti starttasi kisaan lähtönumerolta 47.

- Lasku oli suoraa jatkumoa siihen, mitä treeneissäkin on ollut. Ylä-ja alaosa oli sellaista laskemista, mitä se on ollut harjoituksissakin ja jokaisella osa-alueella on kehitytty. Tänään näkyi laadukkaan arkisen työn tekeminen, hyvällä mielellä eteenpäin, summaa Torsti.

Toisella kierroksella miehet pistivät kova kovaa vasten ja kilpailun voittoon laski nuori 20-vuotias Norjan Lucas Braathen ajassa 2:14.41. Toiselle sijalle Sveitsin Marco Odermatt 0.05 sekunnin erolla kärkeen ja kolmantena joukkuetoveri Gino Caviezel (+0.46).

Alppihiihdon maailmancup jatkuu Itävallan Lechissa 13.-14.11. miesten ja naisten paripujottelulla. Miesten suurpujottelun maailmancup jatkuu Ranskan Val D` Iseressä joulukuun 05.-06.12. Sitä ennen avataan pujottelukauden avaus Levillä marraskuun 21.-22. kahdella naisten pujottelun osakilpailulla.

Lähde: Ski Sport Finlandin tiedote
Kuva: Ski Sport Finland


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joni Ortio KHL:n paras maalivahti

19.10.2020 13:05:17