Mainos: Joulukalenterissa ilmaisvetoja ja voitontehostajia - Uusi tarjous joka päivä!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hiihtoliiton tilinpäätös reilusti ylijäämäinen

23.10.2020 - 23:08:29


Hiihtoliiton tilikausi päättyi toukokuussa 390 000 euron ylijäämäiseen tulokseen. Tulos on linjassa Hiihtoliiton pitkäaikaisen taloussuunnitelman kanssa. Hiihtoliiton taseessa oleva pääoman miinus on pienentynyt kolmen tilikauden aikana 1,1 miljoonalla eurolla.

Tarkka seuranta, ennakointi ja nopea reagointi sekä tiukka taloudenpito ovat nousseet talouden parantamisen merkittäviksi tekijöiksi.

- Olemme kolmen viime tilikauden aikana kyenneet tasapainoittamaan talouttamme onnistuneesti. Olemme onnistuneet pitämään tuottotason hyvänä ja noudattamaan tiukkaa kulukuria. Olen tästä yhteisestä saavutuksestamme nöyrästi iloinen ja kiitollinen myös yhteistyökumppaneillemme. Toimintamme jatkuvuuden kannalta tämä on ollut välttämätöntä. Samaan aikaan urheilijoidemme valmentautumiselle on kyetty turvaamaan kilpailukykyiset resurssi, toteaa Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen esitteli perjantaina liittovaltuuston kokouksessa strategiaan pohjautuvaa toimintasuunnitelmaa kaudelle 2020-2021. Hiihtoliiton strategiset painopisteet menestyvä huippu-urheilu, elinvoimainen seuratoiminta ja vetovoimaiset lumilajit, ohjaavat liiton toimintaa vahvasti jatkossakin. Tuleva kausi tulee vaatimaan koko urheiluyhteisöltä myös ennakointia ja reagointia muuttuviin tilanteisiin.

- Hiihtoliiton viime kilpailukausi oli moninainen ja koronan vaikutus on ollut huomattava. Olemme onnistuneet sekä urheilun että talouden toiminnoissa hyvin. Kiitos tästä kuuluu koko lumilajiperheelle, erityisesti urheilijoille ja valmentajille. Tuleva kausi on alkamassa ja kysymysmerkkejä on runsaasti vielä ilmassa. Starttaamme kauteen ennakoiden ja reagoiden muuttuviin tilanteisiin. Mahdollistamme urheilijoillemme ja kilpailujärjestäjille mahdollisimman hyvän toimintakentän terveysturvallisuutta vaarantamatta, kommentoi Hämäläinen.

- Hiihtoliiton strategiset painopisteet ovat toiminnan kivijalat eteenpäin. Kaikki painopisteet linkittyvät toisiinsa ja kaikilla sektoreilla on töitä tiedossa. Tähän työhön tarvitsemme kaikkia: urheilijoita, valmentajia, vapaaehtoisia, vanhempia, liikunnan aluejärjestöjä ja seuroja, päättää Hämäläinen.

Antti Kärävä uutena jäsenenä Hiihtoliiton johtokuntaan

Hiihtoliiton johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Ski Sport Finlandin uusi puheenjohtaja Antti Kärävä. Kärävä valittiin johtokuntaan Aki Käyhkön tilalle edustamaan alppilajeja.

Johtokunnan jäsenistä erovuorossa olivat Jarmo Luuri, Martti Uusitalo, Juhani Huhtala ja Kati Lehtonen. Erovuorossa olevat jäsenet valittiin jatkamaan johtokunnan jäseninä. Myös nykyiset varajäsenet Heikki Keskitalo, Jari Lehtinen, Riina Valto ja Satu Kalajainen valittiin jatkamaan johtokunnan varajäseninä.

Puheenjohtaja Markku Haapasalmi on erovuoroinen syksyllä 2021.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset