Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Krista Pärmäkoski on täysin hukassa - valmentaja HS:lle: päätös Rukan kisasta tiistaina

22.11.2020 - 21:12:02


Suomen ykkösnaishiihtäjän Krista Pärmäkosken kunto on kateissa ennen ensi viikolla Rukalla käynnistyvää maastohiihdon maailmancupia. Pitkittynyt virustauti on vienyt voimat ja vireen.

Pärmäkosken nykykunto ei riitä missään nimessä maailmancupissa pisteille ja pahimmassa tapauksessa hän päättää jäädä sivuun Rukalta.

Valmentaja Matti Haavisto kertoi tänään Helsingin Sanomille, että kaksikko päättää näillä näkymin tiistaina, kilpaileeko Pärmäkoski maailmacupin avauksessa.

- Suoritus peilasi tämän hetken tilannetta, joka ei ole todellakaan hyvä. Mutta katsotaan, mitä lähipäivinä tapahtuu. Kristan vauhti ei tuollaisena riittäisi missään nimessä maailmancupin pisteille, Haavisto totesi HS:lle.

Haavisto viittasi tällä sunnuntaina Taivalkoskella hiihdettyyn vapaan tyylin 10 kilometrin kisaan, jossa Kerttu Niskanen ja Riitta-Liisa Roponen kukistivat Pärmäkosken. Pärmäkoski jäi voittajasta 29,1 sekuntia.

Miesten puolella ei tilanne vaikuta sielläkään hyvältä. Selkäänsä poteva Iivo Niskanen joutui jäämään sivuun Suomen cupista.

Linkki HS:n juttuun: https://www.hs.fi/urheilu/art-2000007635398.html


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!