Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Hiihtoliitolle uusi pääyhteistyökumppani

15.10.2021 - 12:48:00


Suomen Hiihtoliitto tiedottaa allekirjoittaneensa XXL:n kanssa yhteistyösopimuksen, joka on muotoa 1+2 vuotta. Sopimuksen myötä urheilukauppaketju XXL liittyy mukaan Suomen maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppanien joukkoon.

Maastohiihdon maajoukkue on yksi Suomen seuratuimmista ja menestyneimmistä maajoukkueista Iivo Niskasen ja Krista Pärmäkosken johdolla. Kokeneiden urheilijoiden takana on nälkäisiä nuoria urheilijoita, jotka ovat matkalla kohti maailman kärkeä. Helmikuussa Pekingissä pidettävät talviolympialaiset kruunaavat joukkueen olympiadin.

- XXL on liikunnan ja urheilun saralla vahva toimija ja on hieno lisä kumppaniverkostoomme. Yhteistyö XXL:n kanssa kattaa koko toimikenttämme ulottuvuudet, aina huippu-urheilusta sosiaalisen vastuun kantoon kansanterveyttä edistämällä, kommentoi Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

XXL:n visio on olla Euroopan suosituin määränpää urheilu- ja ulkoilutarvikkeille. 20-vuotisen toimintahistoriansa aikana XXL on kasvanut monikansalliseksi yritykseksi, joka työllistää toimintamaissaan yhteensä noin kuusituhatta eri lajeista innostunutta työntekijää.

- Me XXL:llä uskomme, että urheilu- ja ulkoiluaktiviteetit yhdistävät ihmisiä. Riippumatta iästä, sukupuolesta, taustasta tai ostovoimasta, jokaisella tulisi olla mahdollisuus nauttia eri urheilulajien tuomasta ilosta. Yhtiömme slogan ”All Sports United - Sports unite all” alleviivaa, että haluamme tuoda mahdollisimman monta urheilulajia mahdollisimman monen saataville, sanoo XXL Suomen toimitusjohtaja Pasi Lämpsä.

XXL:n ja Hiihtoliiton yhteistyön tavoitteena onkin isossa kuvassa aktivoida ihmisiä liikunnan ja aktiivisen elämän pariin.

- Hiihtoliiton kanssa solmittu kumppanuus auttaa meitä tavoittamaan kohderyhmäämme valtakunnallisesti. Hiihto on eittämättä yksi kansallislajeistamme, ja viime vuoden huipputalvi osoitti, että hiihtäminen on ympäri Suomen jopa suositumpaa kuin koskaan. Pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman ja ammattitaitoisen palvelun kaikissa tuoteryhmissämme, minkä lisäksi panostamme erityisen paljon tiettyihin kulmakivikategorioihimme, joihin hiihto lukeutuu. Työstämme yhdessä Hiihtoliiton kanssa parhaillaan erilaisia konkreettisia tapoja liikkumiseen ja aktiiviseen elämään kannustamiseksi, esimerkiksi yhteistä hiihtotapahtumaa pääkaupunkiseudulle, päättää Lämpsä.

Ihmisten liikuttaminen matalalla kynnyksellä ja yhdenvertaisuutta edistäen on myös Hiihtoliiton strategian peruspilareita.

- XXL on meille loistava kumppani, sillä kummankin osapuolen tavoite on saada ihmiset liikkumaan. Me esikuvien ja laajan seura- ja junioritoiminnan kautta, ja XXL tarjoamalla laajan joukon laadukkaita liikuntavälineitä kaikkiin keleihin ja olosuhteisiin. Meillä onkin kovat odotukset tähän yhteistyöhön liittyen, jatkaa Jouppi.

Lähde: Hiihtoliiton tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!