Rukajärvi jatkoon Laax Openin slopestylessä

14.01.2022 - 17:20:00


Enni Rukajärvi on laskenut finaaliin Laaxissa Sveitsissä lasketuissa Laax Openin slopestylen karsinnoissa. Hän oli karsintojen viides.

Kisan toinen suomalainen Carola Niemelä sai laskunsa pystyyn, mutta pisteet riittivät sijalle 27, eikä Niemelä päässyt jatkoon. Naisissa karsinnat voitti Australian Tess Coady ja miehissä Uuden-Seelannin Tiarn Collins. Suomesta miehiä ei kisassa ollut mukana.

- Jännää oli. Ekalla ranilla tuli pari pientä kämmiä. Ekaan reiliin en ihan saanut tehtyä sitä mitä oli tarkoitus, ja olin niin täpinöissäni ländättyäni caballerial 900:n, että tuli vahingossa jarrutettua liikaa quarter pipeen ja jäi airit vähän matalaksi. Tuli ihan ok pisteet ekasta ranista, mutta en ihan saanut sitä parasta suoritusta. Tokalla lähdin tietenkin parantamaan, ja muuten olisikin kaikki mennyt paremmin, mutta kaaduin reilin. Vähän jouduin jännittämään pääsenkö finaaliin, mutta kaiken kaikkiaan tosi hauska päivä ja tosi fiiliksissä, että molemmilla raneilla sain caballerial 900:n ländättyä. Nyt vaan suunnittelemaan, mitä kaikkea huomenna keksii, Enni Rukajärvi kommentoi tiedotteessa.

Rukajärven karsintalasku oli switch 50-50 frontside 180, boardslide 270, backside 360 sivuhyppyristä, frontside 540, caballerial 900 ja backside tailgrab.

Laax Openin finaali lasketaan lauantaina. Kisa on nähtävissä Yle Areenasta klo 14.10 alkaen.

Lähde: Lumilautaliiton tiedote. Kuva: Krister Majander


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45