Suur-Hamari viides paralumilautailun MM-kisojen dual banked slalomissa

14.01.2022 - 19:10:00


Norjan Lillehammerissa alkaneissa paralumilautailun MM-kisoissa laskettiin tänään ensimmäistä kertaa dual banked slalomin maailmanmestaruuksista. Kisassa Matti Suur-Hamari oli viides. Voittoon laski Yhdysvaltojen Zack Miller.

- Viime yönä satoi vettä aika rajusti ja sitten veti pakkaselle, eli kaikki meni umpi jäähän. Aamulla kun menimme starttiin, niin totesin, että hokkareilla olisi varmaan pärjännyt paremmin kuin lumilaudalla. Se oli varmaan suurin syy, miksen päässyt moodiin. Tänään jäi piippuun ja muut jätkät veti hyvin. Ekassa heatissa Ollie Hill veti tosi upeasti ja tiputti minut. Siinä oli banked slalomin taru tälle kertaa, mutta crossia tänne onkin tultu vetämään. Jos olisi bankedista menestystä tullut, niin olisihan se ollut kiva, mutta nyt aletaan crossia treenaamaan ja keskitytään siihen. Tälle päivälle ei flow-tilaa löytynyt. Nyt vedetään happea ja keskitytään crossiin. Hienosti oli järjestäjät kuitenkin vetäneet eikä kelille voi mitään. Sehän on kaikille sama, mutta itsellä ei lähtenyt, Suur-Hamari kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Dual banked slalom on laji, missä kaksi laskijaa laskee yhtä aikaa kahta rinnakkaista kaltevista kurveista rataa pitkin.

MM-kisat jatkuvat ensi viikolla Suur-Hamarin päälajilla crossilla.

Lähde: Lumilautaliiton tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45