KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Reetta Hurske aitoi viidenneksi EM-kisoissa

15.7.2017 - 22:15:22


Reetta Hurske aitoi tulisen lähdön saattelemana 100 metrin aidoissa viidenneksi yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kisoissa Puolan Bydgoszczissa. Pistesija irtosi Hurskeen kauden parhaalla ajalla 13,32. - Olen tosi tyytyväinen sijoituksen. Tulos ei ehkä ollut sitä mitä odotin, mutta ei sinne kolmen parhaan joukkoon olisi nyt ollut mahdollisuuksia. Ehkä sitten aikuisemmalla iällä tulevissa kisoissa, Hurske sanoi. Mestaruuden vei hollantilainen moniottelija-aituri Nadine Visser ajalla 12,92. Valko-Venäjän Elvira Herman oli toinen ajalla 12,95 ja pronssin vei 13,06 juossut Unkarin Luca Herman. - Oma juoksu oli nyt parempaa kuin välierissä. Lähtö meni tosin hyvin, mutta jotakin siinä juoksun lopussa ja puolessa välissä tapahtui. Luotan siihen, että tuosta ajasta lähtee vielä ainakin sekunnin kymmennys tai kaksi kesän aikana, Hurske sanoo. Hurskeen mukaan finaali jännitti, mutta vain sopivasti. - Aika levollisin mielin menin finaaliin. Tiesin, että kesän parhaita juoksua ei ole vielä juostu, ne ovat vasta tulossa.

Oliver Helander oli miesten keihäskilpailussa seitsemäs heitettyään 74,46. Simo Lipsanen varmisti paikan sunnuntaisessa kolmiloikan finaalissa loikittuaan karsinnassa ensimmäisellään 16,42.

Naisten moukarissa Suvi Koskinen oli kahdeksas ja Krista Tervo yhdeksäs. Koskinen heitti ensimmäisellään 64,50, joka toi kahdeksannen sijan. Tervon kolmesta heitosta paras kantoi 63,97. Koskisen tulos jää 11 senttiä hänen ennätyksestään. Tervo voitti EM-karsinnan tuloksella 67,98.  

- Kisan lämmittelyssä satoi vettä ja se jatkui vielä minun ensimmäisen heiton aikana. Sain ensimmäisellä aika rennon heiton. Tykkäsin, kun sade liukasti ringin, Koskinen sanoi.

- Muilla heitoilla yritin sitten kaikki tai ei mitään -tyyliin omaa ennätystä. Se ei nyt onnistunut, mutta oli ennen kisoja tilastossa 16:s, joten tämä meni aivan mahtavasti.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30