KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Henry Manni kelasi viidenneksi satasella

15.7.2017 - 23:22:39


Henry Manni sijoittui viidenneksi T34-luokan 100 metrillä parayleisurheilun MM-kilpailuissa Lontoossa. Neljä matkaa MM-kilpailuissa urakoiva lohjalainen kelasi avausmatkansa loppukilpailussa 15,88.

- Ei mitään yhtä yksittäistä mokaa ollut, mutta ehkä kokonaisuutena vähän joka asiaa olisi voinut tehdä vähän paremmin, niin aika olisi ollut parempi. Ihan hyvä ajallinen parannus (0,11 sekuntia) kuitenkin alkuerästä, mutta ei vaan riittänyt. Tällä kertaa näin, kohti seuraavia matkoja, Manni sanoi.

Alkuerässään Manni kelasi kolmanneksi ajalla 15,99.

- Perusveto. Alku lähti ihan hyvin, sitten oli tahmeampaa, lopussa meni taas ihan kivasti. Sitten lopetin kelaamisen vähän ennen maalia, säästelin finaaliin, Manni sanoi alkuerän jälkeen.

T54-luokassa Amanda Kotaja joutui jättämään lauantain 200 metrin sekä sunnuntain 400 metrin alkuerät kovan vatsataudin vuoksi.

- Amanda keskittyy nyt paranemiseen. Satanen on viikon päästä, ja se on kuitenkin päämatka. Valitettavaa, mutta ei voi mitään. Kyseessä ei ole mikään yleinen epidemia, Suomen joukkueessa kaikki ovat muuten terveenä, päävalmentaja Maarit Kurki kertoi.

Sunnuntain kilpailupäivä käydään ilman suomalaisedustajia.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30