KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nooralotta Nezirin kausi on ohi

16.7.2017 - 16:03:20


Nooralotta Nezirin kilpailukausi on ohi. Aitajuoksija ja hänen valmentajansa Petteri Jouste totesivat Lapinlahdella sunnuntaina, että kauden jatkaminen ei ole mahdollista ankaran ylikuntotilan takia. Siitä palautuminen vaatii Jousteen mukaan noin kaksi kuukautta.

- Johtopäätös meidän kokemusten ja erilaisten tutkimusten perusteella on, että Nezirillä on autonomisen hermoston sympaattisen puolen ylikuormitustila. Siitä toipuminen vaatii minimissään kahden kuukauden lepoa, rauhoittumista ja hyvin matalatehoista harjoittelua, Jouste sanoo.

Jousteen mukaan ylikuormitustila on syntynyt pidemmän ajan kuluessa, koko harjoituskauden aikana.

- Meidän käsitys tästä vahvistui Joensuun Eliittikisoissa. Nooralotta on siinä kunnossa, ettei hän pystynyt tekemään kunnolla edes kilpailuun valmistavaa harjoitusta. Päätös kauden päättämisestä tähän tehtiin tänään, Jouste sanoo.

Naisten 100 metrin aitojen SE-naisen kauden paras aika on 13,41. Joensuussa hän juoksi 13,50. Neziri siirtyi Jussi Ihamäen valmennuksesta Jousteen valmennukseen kolme viikkoa sitten. Jousteen mukaan valmennussuhde jatkuu.

- Nooralotta valmistelee nyt muuttoa Jyväskylään. Tarkoitus, että aloitamme normaalin harjoittelun lokakuussa, Jouste sanoo.

Lähde: SUL:n tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30