COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurjaa draamaa Boltin jäähyväisjuoksussa: Juoksulegenda rikkoi jalkansa - Iso-Britannia hurjalla ajalla yllätysvoittoon

13.8.2017 - 00:15:38


Miesten pikaviestin finaalista odotettiin Lontoon MM-kilpailuissa lauantaiyönä USA:n ja Jamaikan välistä kaksintaistelua. Toisin kumminkin kävi, sillä Iso-Britannia nappasi kultaa USA:n nenän edestä ja Usain Boltin takareisi mitä ilmeisimmin venähti ja Jamaikan kisa meni täysin harakoille.

USA, Jamaika ja Iso-Britannia aloittivat juoksunsa hyvin ja viimeiselle vaihdolle tultaessa USA oli himpun verran edellä kun Christian Coleman otti kapulan. Iso-Britannian Nethaneel Mitchell-Blake oli hyvin mukana ja Jamaikan Usain Bolt ei ollut kaksikosta kuin pari metriä jäljessä.

Kun loppusuoraa oli juostu noin 30 metriä irvisti Bolt tuskasta ja joutui taipumaan mondon pintaan takareittään pidellen.

Iso-Britannia pamautti yllätysvoittoon erittäin kovalla ajalla 37,47, joka on samalla myös maan uusi ennätys. Brittien hirmuaika on nyt maailmantilastossa kaikkien aikojen kolmas USA:n ja Jamaikan jälkeen. Jamaikan nimissä oleva ME-aika on 36,84.

USA jäi siten hopealle ja yllätyspronssia nappasi Japani ajallaan 38,04.

Jamaika ei saanut kisassa aikaa ja Bolt jouduttiin taluttamaan pukuhuoneiden puolelle. Boltille tarjottiin myös pyörätuolia, mutta mies ei halunnut jättää kenttää ja uraansa taakseen rullatuolissa istuen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!