COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Eliittikisat historiaan, tilalle sponsoroitu yleisurheilun kilpailusarja

14.11.2017 - 14:07:49


Motonet jatkaa Suomen Urheiluliiton pääyhteistyökumppanina ja laajentaa näkyvyyttään yleisurheilussa. Kotimainen yleisurheilun huippusarja tunnetaan ensi kesänä nimellä Motonet GP. Sarja tunnettiin aiemmin nimellä Eliittikisat.

Motonetin ja SUL:n sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle. Sopimus tuo suomalaisille yleisurheilijoille huomattavan määrän tukea sekä urheilijatukena että Motonet GP:n palkintorahoina.

- Kotimaisen yleisurheilun tv-katsojaluvut ovat huippuluokkaa, mutta haluamme kasvattaa lajin suosiota nuorempien katsojien keskuudessa. Laajentuva yhteistyö Motonetin kanssa antaa siihen mahdollisuuden, kiittelee Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä.

- Olemme olleet tyytyväisiä SUL:n yhteistyösopimuksen tuomaan näkyvyyteen ja halusimme lisätä panostusta luontevalla tavalla. Motonet GP -nimikkosarja tuo uuden elementin mukaan sopimukseemme, sanoo Broman Group -konsernin hallituksen puheenjohtaja Eero Broman.

Nuoret mukaan viiden kilpailun sarjaan

Motonet GP kilpaillaan ensi kesänä Espoossa (13.6.), Kuortaneella (23.6.), Joensuussa (4.7.), Lapinlahdella (28.7.) ja Lappeenrannassa (22.8.).

- Sarja uudistuu monella tapaa. Jokaisessa kilpailussa on 2 - 3 huippulajia, joihin tulee erityisen tasokas urheilijakaarti. Muissakin lajeissa lähtökohtana on, että lajin kotimaan kärki on paikalla, Mäkelä sanoo.

- Jokaiseen kilpailuun tulee myös useampia nuorten lajeja. Meillä on vahvoja ikäluokkia nousemassa. Nuoret, nousevat tähdet kiinnostavat yleisöä ja Motonet GP tarjoaa nuorille huipputason kilpailuolosuhteet.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristian Pullin kausi ohi

16.8.2018 15:26:34