VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nooralotta Neziri vaihtaa seuraa

12.12.2017 - 19:01:00


Nooralotta Neziri, Aleksi Ojala, Joni Karvinen, Samu Mikkonen, Aleksi Jaakkola ja Timo Kööpikkä ovat yleisurheilun seuranvaihtosesongin kärkinimiä.

Ykkösnimi on Neziri. Hän siirtyy Turun Urheiluliitosta Jyväskylän Kenttäurheilijoihin.

Suomen Urheiluliiton (SUL) järjestövaliokunta hyväksyi tulevalle kaudelle kaikkiaan 115 seurasiirtoa.

- Hieman keskimääräistä vilkkaampi vuosi seurasiirroissa, mutta ei mitään yllättävää. Osa siirrosta on ollut tiedossa jo pidempään, sanoo Suomen Urheiluliitossa (SUL) seurasiirroista vastaava aluepäällikkö Yrjö Kelhä.

Ensi kesän EM-kisoihin jo valittu kävelijä Aleksi Ojala palaa Turun Weikoista Urjalan Urheilijoihin.

Junioreiden ja nuorten arvokisoissa pistesijoille yltänyt keihäänheittäjä Joni Karvinen vaihtaa Tampereen Pyrinnöstä Joensuun Katajaan. Myös maajoukkuemaileri Samu Mikkonen siirtyy Joensuun Katajaan. Hän siirtyy Kuopion Reippaasta.

Kuulantyönnön maajoukkuemies Timo Kööpikkä vaihtaa Laihian Lujasta Seinäjoen seudun Urheilijoihin ja moukarinheittäjä Aleksi Jaakkola Nokian Urheilijoista Vehmaisten Urheilijoihin. Kiekonheiton viime kesän tilastokolmonen Oskari Perälampi vaihtaa Espoon Tapioihin. Hän siirtyy Länsi-Uudenmaan Urheilijoista.

HKV ja Ikaalisten Urheilijat vahvistuivat

Helsingin Kisa-Veikkojen kestävyysjuoksukaarti saa tuntuvia vahvistuksia, kun Panu Jantunen vaihtaa HKV:n paitaan Parikkalan Urheilijoista, Mona Jäppinen Porvoon Urheilijoista, Suvi Miettinen Turun Tovereista ja Eero Saleva Sjundeå IF:stä.

Kestävyysjuoksija Antti-Pekka Niinistö vaihtaa Turun Tovereista Lahden Ahkeraan. Korkeushyppääjä Elerin Haas jättää Kristiinan Urheilijat. Uusi seura on HIFK Friidrott.

Ikaalisten Urheilijat sai Samuli Samuelssonin ja Otto Ahlforsin seuraksi pikaviestiin voimaa, kun Samir Denmati Orimattilan Jymystä ja Eerikki Pekkola Tampereen Kisatovereista liittyvät seuraan.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!