VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomen pikajuoksulupaus uhkuu intoa kotikisojen alla

23.4.2018 - 15:43:43


Tampereella kesällä käytävien alle 20-vuotiaiden MM-kisojen tiedotustilaisuudessa puhunut pikajuoksija Samuel Purola on jatkanut harjoitteluaan mainion hallikauden jälkeen ongelmitta ja hyvällä motivaatiolla.

Heinäkuisissa MM-kisoissa onnistuminen kiinnostaa.

- Hallikauden jälkeen on vedetty peruskuntokautta tähän pisteeseen ja nyt on alettu vähän löysätä. Lauantaina menen Teneriffalle leirille. Se on minulle ensimmäinen etelän harjoitusleiri koskaan. Odotan kokemusta mielenkiinnolla, Purola sanoo Suomen Urheiluliiton verkkosivuilla.

Viime kesänä Purola pinkoi 100 ja 200 metriä 10,31 ja 20,84. Alle 20-vuotiaiden EM-kisoista tuli mitali molemmilta matkoilta. Alkavan kesän näkymiä nuori juoksija arvioi maltilla, vaikka pitää Tommi Hartosen 100 metrin SE:n 10,21 uhkaamista realistisena.

- En aseta itselleni rajoja. Ja, jos totta puhutaan, en tiedä itsekään, mikä kesän kunto tulee olemaan. Alkukesän kisat näyttävät, mitä aikoja on mahdollista juosta. Treeneissä on tullut sen verran parannusta, että omat ennätykset on mahdollista laittaa uusiksi, Purola toteaa.

Purola on jatkanut valmentajaisänsä Mika Purolan valmennuksessa hyväksi havaituilla linjoilla.

- Kun on hyvä systeemi, sitä on turha mennä hirveästi muuttumaan. Nyt, kun viimeisen viikon aikana treeniä on löysätty, kunto on lähtenyt todella nopeasti nousuun.

Lähde: Yleisurheilu.fi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54