VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"ME on mahdollinen" - Kuubalainen pituussensaatio hyväksytyissä olosuhteissa kaikkien aikojen listalla 10:nneksi

14.6.2018 - 07:02:41


Kuuban Juan Miguel Echevarria on nyt "laillisesti" pituushypyn kuluvan kauden maailmantilaston kärkimies. Echevarria hyppäsi keskiviikkona Ostravassa 866.

Echevarrian sarja oli 840, 854, 866, jätti väliin, 854 ja yli.

- Kaikki yritykseni olivat todella tasaisia. Katsoin ilolla yleisön kannustusta. Heidän tukensa ja kiinostuksensa pituushyppyyn on hienoa, Echevarria iloitsi Kansainvälisen yleisurheiluliiton IAAF:n verkkosivuilla.

Echevarrian kauden paras ennen Ostravaa oli 853. Kauden kärkitulosta piti hallussaan Etelä-Afrikan Luvo Manyonga, joka hyppäsi toukokuun lopussa Roomassa 858.

- Kauden maailmantilaston ykköspaikalla oleminen on minulle omituista, koska olen vielä niin nuori. Minulla on vielä paljon edessä, 19-vuotias Echevarria sanoi.

Echevarria hätkähdytti viime sunnuntaina Tukholmassa hypättyään 883. Myötätuulta oli kuitenkin 2,1 metriä sekunnissa eli niukasti yli sallitun lukeman.

- Ihmiset kyselevät minulta jo maailmanennätyksen rikkomisesta. En voi sanoa tapahtuuko se tänä vuonna tai tulevina vuosina, mutta uskon kuitenkin, että se on mahdollista, Echevarria kertoi.

USA:n Mike Powellin nimissä oleva maailmanennätys on 895. Echevarrian keskiviikkona hyppäämä 866 vei hänet kaikkien aikojen tilastossa jaetulle sijalle 10.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naisten sprintin voitto Norjaan

21.2.2019 16:55:07