NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Francis marssi välieriin nuorten MM-kisoissa - "Paineet oli kovat"

11.7.2018 - 15:12:56


Viivi Lehikoinen ja Nea Mattila sekä Sara Francis tarjosivat aamuosion ilahduttavinta suomalaismenoa nuorten MM-kilpailuiden toisena päivänä. Ensin Lehikoinen ja Mattila etenivät 400 metrin aitojen alkueristä suoraan välieriin, hieman myöhemmin Francis teki saman tempun 100 metrin alkuerissä. Lehikoinen oli erässään toinen, Mattila ennätyksellään 58,82 oman eränsä kolmas. Francis oli alkueränsä neljäs ajalla 11,83.

Sara Francis juoksi 100 metrin alkuerässään neljänneksi ajalla 11,83 ja otti suoran jatkopaikan välieriin. Francisin tavoitteena oli saada juoksu pysymään rentona.

– Paineet oli kovat, kun oli näin isot kisat. Sellaisessa juoksu voi mennä jäpittämiseksi. Yritin pitää rentouden, ja ihan hyvältä se tuntui. Olisi voinut mennä kovempaa, mutta ihan ookoo aika, Francis viittasi.

Hänellä oli jo selvillä, mitä välierässä pitää parantaa:

– Loppua pitää parantaa. Se pitää saada rennommaksi, Francis sanoi.

Koskinen: ”Kertaakaan ei teknisesti onnistunut”

Veikka Koskinen heitti moukarin karsinnassa 64,68, mikä ei riittänyt jatkopaikkaan. Koskisen päällimmäinen fiilis arvokkaasta kokemuksesta huolimatta oli pieni pettymys.

– Kertaakaan ei teknisesti onnistunut. Lähdin sillä ajatuksella, että riskillä lähelle ennätystä, että pääsisi finaaliin. Kertaakaan se ei napsahtanut, Koskinen sanoi.

Lähde: SUL:n tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10