NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kähärä juhli mitalia Nuorten olympialaisissa

16.10.2018 - 12:42:58


Jessica Kähärä juhli korkeushypyn pronssimitalia Nuorten olympialaisissa Buenos Airesissa. Kähärä sijoittui maanantaina korkeushypyn toisessa kilpailussa neljänneksi ylitettyään 182, mutta oli kahden kilpailun yhteistuloksessa kolmas.

Viime viikolla käydyssä ensimmäisessä kilpailussa Kähärä ylitti 181 ja oli kolmas. Maanantaina hän ponnisti 172, 176 ja 179 ensimmäisellään ja 182 toisella, eikä 185:n ylitys ollut kaukana.

- En tiedä, tiputtiko riman Jessican kantapää, mutta 185:n ylitys oli todella lähellä. Se korkeus oli tänään haarukassa, valmentaja Juha Isolehto kertaili Kähärän ensimmäistä ja parasta hyppyä korkeudesta 185.

Kähärälle mitali maistui.

- Olen tosi tyytyväinen, mikkeliläinen hehkutti.

Kisa hypättiin huippuoloissa.

- Keli oli kuuma ja koko ajan oli tosi hyvä myötätuuli, eli oli hyvät olosuhteet hypätä, mutta kilpailu oli aika pitkä. Rupesi jo väsyttämään, Kähärä tunnusti.

Kähärälle, 17, Nuorten olympialaisten mitali oli kesän kolmas palkintokorokesijoitus arvokisoista. Mikkelin Kilpa-Veikkojen monilahjakkuus oli 17-vuotiaiden EM-kisoissa Györissä korkeushypyssä toinen ja kolmiloikassa kolmas.

- Jessicalta tämä kisa oli tasaisen varmaa tekemistä. Tuossa piti olla koko ajan terävimmillään, että sai radan Mondo-pinnasta ja huippuolosuhteista kaiken irti. Hienoa, että Jessica sai onnistumisen vielä pitkän kauden loppuun, Isolehto sanoi.

Nuorten olympialaisten tyttöjen korkeusyhypyn voitti Ukrainan Jaroslava Mahutshih, joka voitti molemmat kilpailut tuloksin 192 ja 195. Venäjän Marija Kotshanova oli toinen kummassakin kilpailussa ylitettyään 184 ja 187.

Lähde: Tiedote
Kuva: Kuvituskuva


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!